8500-9000TL CS:GO için sistem toplama.

bella ciao

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Arkadaşlar genellikle sadece CS:GO oynuyorum. Sistemi ona göre toplayabilirseniz çok iyi olur. Üniversite öğrencisiyim, sonradan upgrade etmeyi düşünmüyorum o yüzden apu sisteme pek yanaşma taraftarı değilim. Gidebildiği yere kadar kullanmak istiyorum. Konuyu 1 hafta geç açacaktım normalde haftaya toplayacağım çünkü ama dolar artmış bugün yine, fiyatlara yansımadan birkaç parçayı sipariş etmek istiyorum en azından. Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleme:

Malkom-x

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Arkadaşlar genellikle sadece CS:GO oynuyorum. Sistemi ona göre toplayabilirseniz çok iyi olur. Üniversite öğrencisiyim, sonradan upgrade etmeyi düşünmüyorum o yüzden apu sisteme pek yanaşma taraftarı değilim. Gidebildiği yere kadar kullanmak istiyorum. Konuyu 1 hafta geç açacaktım normalde haftaya toplayacağım çünkü ama dolar artmış bugün yine, fiyatlara yansımadan birkaç parçayı sipariş etmek istiyorum en azından. Teşekkürler şimdiden.
Hazır sistemlere bakmanız daha iyi olur 3050'li bir sistem bulunabilir.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Hazır sistem olarak bu fiyatlarda FireFlux sistem var. Bütçeyi aşamam derseniz 10100F , RX6500XT ve 16GB Ram ile alınabilir. 10100F İyi bir işlemcidir. Eğer bütçeyi aşabiliyorsanız yada sonradan en azından Ram ilavesi yapma imkanınız olursa 12100F seçmenizi öneririm daha güçlü işlemcidir ve FPS oyunlarında daha iyi sonuçlar verir.

10TL İle mesh kasa seçmeyi unutmayın sıcaklıkta etkisi büyük oluyor.

ibrahimdeneme

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
Hazır sistem olarak bu fiyatlarda FireFlux sistem var. Bütçeyi aşamam derseniz 10100F , RX6500XT ve 16GB Ram ile alınabilir. 10100F İyi bir işlemcidir. Eğer bütçeyi aşabiliyorsanız yada sonradan en azından Ram ilavesi yapma imkanınız olursa 12100F seçmenizi öneririm daha güçlü işlemcidir ve FPS oyunlarında daha iyi sonuçlar verir.

Eğer ki 12100F ve 16 GB güncellemesi yapabilirse şu iki sistemde iyi değil mi sizce

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
İlk gencergaming de ki sistem güzel ama o güç kaynağı çok kötü. Şu an en ucuz kaliteli güç kaynağı 800tl civarında , yani fiyata 11K diyebiliriz. O yüzden kötü sayılır. İkinci sistem de güzel ama powerboost güç kaynağı yine kötü ve aynı durum bunda da geçerli.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269

6500xt - Adata 16gb - mesh kasa - ssdyi kingston a2000 olarak alabilirsiniz. Bütçe yetmezse standart SSD alınabilir. Ama 240 gb SSD de çok bir oyun oynayamazsiniz. Sürekli silip yeni oyun indirmeniz gerekir. O yüzden SSD de şart denebilir.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Bence hafta sonu çıkacak sistemi bekleyin. Belki bütçenize uyar.

KS

bella ciao

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Bence hafta sonu çıkacak sistemi bekleyin. Belki bütçenize uyar.
Maalesef uymadı hocam. Başka önerebileceğiniz hazır sistem var mı? 10.nesil işlemcili sistem toplamak istemiyorum açıkçası. Rekabetçi oyunlar oynadığım için ekran kartından kısıp yeni nesil işlemci almak daha iyi diye düşünüyorum.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Maalesef uymadı hocam. Başka önerebileceğiniz hazır sistem var mı? 10.nesil işlemcili sistem toplamak istemiyorum açıkçası. Rekabetçi oyunlar oynadığım için ekran kartından kısıp yeni nesil işlemci almak daha iyi diye düşünüyorum.
5600 toplayabiliriz heralde yada 12400f. Ekran kartı olarak 6400xt olabilir. Mümkünmü bakayım.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Bence 5600g sistem toplamak mantıklı olur. FPS oyunları için fazlasıyla yeterli ve ileride ekran kartı ilavesi yapmaya uygun olur.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri