850W Için Akım Korumalı Priz Önerisi

yucelarslan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Selam,

Yeni PC topluyorum ve Cooler Master 850W MWE V2 80+ Gold tam modüler güç kaynağı aldım. Yaşadığım yerde anlık çok fazla elektrik kesintisi olabiliyor. Örneğin 5-10 dk içerisinde elektrikler saniyelik birkaç kez gelip gidebiliyor. Bununla ilgili iki sorum olacak;

- Bu kesintiler ve anlık elektrik dalgalanmalarından korunmak için akım korumalı priz alınır mı?
- Eğer almazsam güç kaynağının akım koruma gibi bir özelliği var mı?

Şimdiden çok teşekkürler :)

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Selam,

Yeni PC topluyorum ve Cooler Master 850W MWE V2 80+ Gold tam modüler güç kaynağı aldım. Yaşadığım yerde anlık çok fazla elektrik kesintisi olabiliyor. Örneğin 5-10 dk içerisinde elektrikler saniyelik birkaç kez gelip gidebiliyor. Bununla ilgili iki sorum olacak;

- Bu kesintiler ve anlık elektrik dalgalanmalarından korunmak için akım korumalı priz alınır mı?

Güç kaynaginda var

Qlay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
114
Selam,

Doğrusunu söyleyecek olursak aldığımız/alacağımız birçok akım koruma prizi adı altında satılanların gerçekten işe yaramadığını söyleyebilirim. öyle 200-300₺ ya almanın pek bir olayı yok.

KS

yucelarslan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
1000va'lık line interaktif UPS alın.
Hocam şu an ekipmanları anca toparladım. UPS'e bikaç ay sonra bakabilirim maalesef :( teşekkürler öneriniz için

Doğrusunu söyleyecek olursak aldığımız/alacağımız birçok akım koruma prizi adı altında satılanların gerçekten işe yaramadığını söyleyebilirim. öyle 200-300₺ ya almanın pek bir olayı yok.
Çoğu kişi öyle diyor. ama bir kesimde az veya çok işe yaradığını söylüyor. sanırım bu konuda bi kesinlik yok :D

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri