Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uğur abi iyi akşamlar 870 evo ssd aldim alalı 1 2 ay oluyor o zamanlar test yaptığımda 567 yazma 534 de yazma hizi çıkıyordu şuan test ediyorum 564 okuma 384 yazma hizi çıkıyor bunun sebebi nedir ?
O kadarda değil. SSD diski kullanın sorun yok 300MB/s civarı yazma hızları dert değil. Bundan daha aşağı düşmez. Bende Transcend 370S 512GB SSD var ve 400GB civarı dolu disk ve yazma hızım 350MB/s civarına düştü yani diskinizi bu seviyelerde kullanabilirsiniz dert etmeyin o kadar. Disk boşalınca yine eski haline döner hızlar kalıcı bir durum olması için diskin TBW yani yazım ömrü değerini aşırı geçmeniz gerekir ama daha 1 yıl bile olmamış bir diskte bu tarz bir sorun oluşmaz rahat olun.
Hatta şimdi tekrar test ettim biraz daha yüksek çıktı ancak bu disk benim sistem kurulu diskim değil. Yani içerisinde sistem çalışmıyor kurulumlarımı yaptığım 2. SSD diskim bu.