9.000TL-11.000TL Arası Bütçe PC

Ulasabi64

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
36
Merhaba Arkadaşlar,

9.000 TL-11.000 TL arası bütçem var bana hazır pc önerir misiniz DA'nın 10.000TL PC'si iyidi kaçırdım hocam yeni sistem çıkaracak diye bekliyorum sizce ne zaman çıkar, yoksa hazır mı alayım öneriniz var mıdır? Birde internet alışverişinde maaş kartı kullanılıyor mu ?

Moderatörün son düzenlenenleri:

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
9-11 k arası bütçem var bana hazır pc önerirmisiniz DA'nın 10 k PC'si iyidi kaçırdım hocam yeni sistem çıkaracak diye bekliyorum sizce ne zaman çıkar,yoksa hazır mı alayım öneriniz varmıdır? Birde internet alışverişinde maaş kartı kullanılıyormu ?
Bir kaç güne pc hocası sistem tanıtacak diye biliyorum ama ben sana birazdan 1 - 2 sistem öneririm

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Bir kaç güne pc hocası sistem tanıtacak diye biliyorum ama ben sana birazdan 1 - 2 sistem öneririm

Bütçeyi biraz aşıyor ama biraz fazla verirsen fena değil sistem

Son düzenleme:

gökhan.kaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Bence pc hocasının çıkaracağı bilgisayarı beklemelisin. Daha uygun güzel bir sistem alabilirsin.

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Merhaba Arkadaşlar,

9.000 TL-11.000 TL arası bütçem var bana hazır pc önerir misiniz DA'nın 10.000TL PC'si iyidi kaçırdım hocam yeni sistem çıkaracak diye bekliyorum sizce ne zaman çıkar, yoksa hazır mı alayım öneriniz var mıdır? Birde internet alışverişinde maaş kartı kullanılıyor mu ?
evet kullanılıyor net alışverişine açmanız gerek uygulamadan ama taksit yapamazsınız

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
peşin almanız gerekiyor kredi kartıyla taksit yapılır

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri