9.000TL BÜTÇEM VAR ÇİFT MONİTÖRLÜ HEM İŞ HEMDE OYUN İÇİN BİLGİSAYAR NASIL DİZEBİLİRİM

Tudefa Tudefa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
[font=BlinkMacSystemFont, -apple-system,]Merhabalar herkese, bilgisayar konusunda pek donanımsal falan bilgim yok ama yazılımcı ve güvenlik işlemleri için küçük firma (denirse) sahibiyim. Amacım "Android Studio, Photoshop, Kali linux vs." tarzı sistemleri kolay ve hızlı şekilde kullanmak. Arada sırada insanlık hali, böyle farcry, PUBG, the forest. gibi oyunları oynamak istiyorum. Bilmiyorum nasıl bir şey ama lütfen gülmeyin. Belki çok şey istiyorumdur hiç bilmiyorum. Çift (güzel) monitörlü bir sistem dizmek istiyorum. Aylardır biriktiriyorum ve hayatım boyunca kullandığım en iyi bilgisayar lenovo g580di. Değmesini istiyorum. Umarım birisi detaylı ve güzel bir sistem sunar. Şimdiden okuyan ve yorumlayan herkese teşekkür ediyorum. Sağlıcakla kalın  :)[/font]

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Hocam iki monitör ekleyeceğim okey biri oyun için 144 hz olsun diyerini de mi oyun için kullanacaksınız? 

Ona göre bir sistem çıkartacağım

KS

Tudefa Tudefa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Hocam iki monitör ekleyeceğim okey biri oyun için 144 hz olsun diyerini de mi oyun için kullanacaksınız? 

Ona göre bir sistem çıkartacağım
Hocam anlattığım gibi, "Amacım "Android Studio, Photoshop, Kali linux vs." tarzı sistemleri kolay ve hızlı şekilde kullanmak. Arada sırada insanlık hali, böyle farcry, PUBG, the forest. gibi oyunları oynamak istiyorum." 

ÇOK SAĞOLUN <3

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Hocam şunu demek istiyorum iki moınitör ekleyeceğim sisteme biri 144 hz diğer de 60-75 hz seviyelerinde olsun mu? Yoksa ikiside mi 144hz olsun?

KS

Tudefa Tudefa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Hocam şunu demek istiyorum iki moınitör ekleyeceğim sisteme biri 144 hz diğer de 60-75 hz seviyelerinde olsun mu? Yoksa ikiside mi 144hz olsun?

ikiside aynı olsun hocam. Hangisi sisteminize daha uygun olursa onu ekleyin. Hem görüntü açısından da iyi olur

KS

Tudefa Tudefa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:

İtopya güvenilir midir hocam? Geç, eksik, hatalı, bozuk ürün gönderimi tarzında onlarca yorumlarla karşılaştım şuana kadar. Hiç alışveriş yapma imkanım olmadı ama ilk kez yaparsam ne olur bilmiyorum.

serdarkirmizii

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri