gtx 1650-10105F-H410 sistem kullanıyorum gayet memnunum istersen bu özellikler civarında sistem önerebilirm (işlemci ve ekran kartı tarafında marka istiyormusun yoksa fark etmezmi ?)merhaba, 9-10k fiyat bandında -biraz daha çıkarsak 11 diyebiliriz- gta 5, valorant gibi oyunları akıcı bır şekilde oynatması yeterli. Sizlei bekliyor olacağım şimdiden sağ olun
gtx 1650-10105F-H410 sistem kullanıyorum gayet memnunum istersen bu özellikler civarında sistem önerebilirm (işlemci ve ekran kartı tarafında marka istiyormusun yoksa fark etmezmi ?)
Benim kullandığım sistemin özellikleri: (2 ay önce 10200TL ye aldım)fark etmez kral amd de olur nvidia da sadece akıcı oyun önemli benim için
Rampage kasayı seçerek alabilirsiniz.merhaba, 9-10k fiyat bandında -biraz daha çıkarsak 11 diyebiliriz- gta 5, valorant gibi oyunları akıcı bır şekilde oynatması yeterli. Sizlei bekliyor olacağım şimdiden sağ olun
Görünen linkte rtx3050 görünüyor. Sistemin içinde rx6600 var. Onu göz önünde bulundurun.Rampage kasayı seçerek alabilirsiniz.
![]()
HAQQUS-GGWP! / i3-10100F / RTX 3050 / 16 GB 3000 MHz DDR4 / 256 GB SATA SSD GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com