9-10K civarı Yazılım İçin Laptop

KS

Feyyazbegen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Matematik öğretmenliğini bıraktım. Java öğreniyorum. Kısmetse 2 hafta sonra işe başlama imkanım olacak
Ne güzel :) 1 veya max 2 aya pc alıcam direkt javaya başlayacağım. Fakat ingilizcem yok bu arada 16 yaşındayım. İngilizce öğrenmem gerek :/

Ulasabi64

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
36
Kolay gelsin. İnternette ne kadar aradıysam çoğu ya ram artırılamıyor ya da SSD eklenemiyor gibi çok eski tip laptoplar la karşılaştım. Bilen, duyan varsa yardımcı olsun lütfen.
Sadece yazılım amaçlı kesinlikle oyun oynamayacak.
8 ram olabilir ama 16 GB'a artırılabilir olmalı
256 SSD olabilir. Farklı bir slotta 500gb SSD eklenebilir olmalı. Bu iki özellikle ileride yükseltme lazım olacağı için kritik.
İşlemci ryzen 5. Nesil tercihimdir intelden daha iyi olduğu için. Intel olsa da sorun etmem.
Ekran kartı harici olabilir.
Ağırlığı 1-2kg arasında olmalı.

Bilen, duyan, tavsiye alan, kendisini kullanan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. 1 hafta içinde almayı planlıyorum.
Abi bende yazılımcı olmak istiyom sen üni okudun mu yaşın kaç ve yazılıma nerden başladın

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Abi bende yazılımcı olmak istiyom sen üni okudun mu yaşın kaç ve yazılıma nerden başladın
Yazılıma başlamak için ilk önce alanını belirlemen gerek diye biliyorum. Ben lise 3 e başlicam ve çok iyi bir üniversiteye gitmek istemiyorum. Zamanımı az alan üniye gideceğim ve bana biraz daha fazla zaman kalır onuda yazılımda kendimi geliştirmekle değerlendiricem :) . Bence çok iyi bir üniye gitmeye gerek yok hiç bir işveren sana hangi üniye gittin demez :) .

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri