- Tepki
- 3
Bilgisayarda oyun oynarken bazı anları direkt olarak 9:16 kayıt alabileceğimiz bir program var mı acaba yada anlık olarak klip alabileceğimiz full ekran bile olsa
Hocam selamlar, obs kullanabilirsiniz. Temel tuval boyutunu örneğin 1920x1080 yerine 1080x1920 yapabilirsiniz. Kaydın başlaması için de kısayol atayabilirsiniz.Bilgisayarda oyun oynarken bazı anları direkt olarak 9:16 kayıt alabileceğimiz bir program var mı acaba yada anlık olarak klip alabileceğimiz full ekran bile olsa
Teşekkür ederim aslında bahsettiğim otomatik kayıt alacak bir programdı warzone oynuyorum bazen çok hızlı yada hareketli olmak gerekiyor eğerki o anlarda yapabilirsem güzel olurHocam selamlar, obs kullanabilirsiniz. Temel tuval boyutunu örneğin 1920x1080 yerine 1080x1920 yapabilirsiniz. Kaydın başlaması için de kısayol atayabilirsiniz.
Full ekran bile olsa bu yöntem ile belirlediğiniz çözünürlük formatında video alabilirsiniz.
Rica ederim hocam.Teşekkür ederim aslında bahsettiğim otomatik kayıt alacak bir programdı warzone oynuyorum bazen çok hızlı yada hareketli olmak gerekiyor eğerki o anlarda yapabilirsem güzel olur![]()
Teşekkür ederim fikirleriniz içinRica ederim hocam.
Dediğinizi anladım, aslında steam'de otomatik kayıt özelliğini aktif edip bi deneyebilirsiniz. Ben pek emin değilim video kayıtlarının nasıl olduğundan. Ama önemli anları size işaretliyor galiba. Detaylı bilgi için bakabilirsiniz isterseniz hocam:
![]()
Steam Oyun Kaydı
Oyun görüntülerinizi oluşturmak ve paylaşmak için kullanabileceğiniz Steam'e entegre yeni bir sistemstore.steampowered.com