Soru 9070Xt Alınır Mı?

efeaykut

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Arkadaşlar selam biliyorsunuz 9070XT mağazalarda satışa çıktı ve size iki sorum var. İlk olarak AMD kartları çok bilmediğim için bir Vatan Bilgisayar çalışanı bana sadece Sapphire marka önerdi ve stok bulamadım Nitro+ modelinde. Fiyatı 35k civarı. NVIDIA'dan iyi kart yaptigini bildiğim model ve markalardan alsam sorun olur mu? Gigabyte Aorus modeli 2-3 bin daha ucuz mesela. Veya ASUS TUF 4 bin lira daha ucuz.

İkinci sorum ise PC'yi 3-4 aylık süreçte bitireceğim. O yüzden her şeyden önce ilk ekran kartı mı alayım sizce fiyatlarında yaza kadar nasıl bir değişim olur yeni çıktığı için emin olamadim. 9800x3D mi artar veya azalır yoksa kart mı?

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
172
Fiyat artışları çoklu etmenlere göre değişiyor.
1-Dolar / ₺ kuru ilk etmen.
2-Stok durumu eğer stoklar bitiyorsa fiyatlarının artması mümkün.
Bu arada 9070 XT almakta karar kılındıysa PRİME-TUF fark etmez hangisi bulabiliyorsanız alın. TUF var ise alınır.

KS

efeaykut

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Fiyat artışları çoklu etmenlere göre değişiyor.
1-Dolar / ₺ kuru ilk etmen.
2-Stok durumu eğer stoklar bitiyorsa fiyatlarının artması mümkün.
Bu arada 9070 XT almakta karar kılındıysa PRİME-TUF fark etmez hangisi bulabiliyorsanız alın. TUF var ise alınır.
Hocam teşekkürler. TUF bence de alınır sağlam bir seri fakat prime a biraz önyargım var alınır mı diyorsunuz ya

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
172
Hocam teşekkürler. TUF bence de alınır sağlam bir seri fakat prime a biraz önyargım var alınır mı diyorsunuz ya
Test videolarını izleyip ve marka model bazında araştırma yapmayı deneyin. TUF bulduysanız fiyatı artmadıysa alın. Prime ile TUF arasında illaki farklar olur.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri