Fiyat/Performans 9070Xt Hangi Sistem Daha F/P

Eror403

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
R7 7800x3d
Ekran Kartı
9070xt
Merhaba aklımda 9070xt li sistem için 2 secenek var suanlık hazır kasa iyi güzel aslında ama ram değiştirmek lazım sonradan 32gb ram mhz yüksek birsey yapmak lazım ve psu görece çok giriş seviye bir marka acaba bu fiyatlara sinerjiden falan teker teker parça halinde mi toplamalılıyım dedim sonuc assagıda hazır sistemde en önemlisi psu ve ram kısmında çok geride kaldı özellikle 9070xt bir kart için iyi bir psu ihtiyaç var maalesef ki psu seceneği de yok 2 secenek var 2side kötü yoksa sorunlar kaçınmazsız olur gıbı dusunuyoruda
bütçe 85k civarı en yüksek tek tek topladıgımda ıse vade farkı ıle taksıt ıle 93k cıvarına gelıyor 2 sıstemıde assagıda bıraktım hocam psu konusunda korkuyorum acıkcası sızce hangısını tercıh etmelıyım arada yaklasık 4 5k gıbı bır fark olacak ssd eklemedım cunku elımde kotu de olsa lexar nm 610 pro gen 3 ssd var ddu ıle suankı nvıdıa suruculerını sılıp amd yuklersem problem olmaz dıye dusunuyorum ama bır yandan da bu kadar sey sadece psu ve kasa ıcın mı oda benı cok arada bırakıyor hemde bu hazır sıstemde 7k degerınde gorece ıyı bır ssd de varken acıkcası ne yapacagım bende kararısz kaldım yanı aslında psu dısında her turlu kesınlıkle hazır sıstem daha mantıklı olacaktır sızın onerınız nedır ?
1782929544927.png
1782929559190.png

rebif

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
49
peki bu kadar üst seviye bir anakarta ihtiyacın var mı sence
(çok çok üst seviye değil tabi de yine de güncelik kullanım ve oyun amaçlı bir sisteme şart değil)

KS

Eror403

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
peki bu kadar üst seviye bir anakarta ihtiyacın var mı sence
(çok çok üst seviye değil tabi de yine de güncelik kullanım ve oyun amaçlı bir sisteme şart değil)
hocam onerı muadılı 11 12 fazlı olsun ıstedım bu yuzden bunu koydum muadılı onerınız varmı ? anakart tarafında

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri