Soru 9070Xt Tavsiye Eden Varmı?

rootyshaco

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
9070XT ekran kartı alacağım bütçem zaten çok kısıtlı olduğu için daha fiyat performans ucuz modellere bakıyorum sapphire pulse düşünüyorum kullanıp sorun yaşayan varmı?
İlk defa amd kart kullanacağım nvidiaya göre zorlanacağım bir konu varmı yazılımsal olarak falan?

Eski model ürünler ile birlikte kullanacağım i5 10600 b460 tomahawk anakart ddr4 sistem var parcalari ilerde degistircem para geçtikçe

Kullanıp değerlendirmesini yapabilecek varsa sevinirim sıcaklık değerleri açısından falan

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,438
9070XT ekran kartı alacağım bütçem zaten çok kısıtlı olduğu için daha fiyat performans ucuz modellere bakıyorum sapphire pulse düşünüyorum kullanıp sorun yaşayan varmı?
İlk defa amd kart kullanacağım nvidiaya göre zorlanacağım bir konu varmı yazılımsal olarak falan?

Eski model ürünler ile birlikte kullanacağım i5 10600 b460 tomahawk anakart ddr4 sistem var parcalari ilerde degistircem para geçtikçe

Kullanıp değerlendirmesini yapabilecek varsa sevinirim sıcaklık değerleri açısından falan
Daha önce Sapphire Pulse modeli kullandım soğutma olarak gayet iyi. Fan sesi %55-60 dan sonra belirginleşiyor.
Aşağıda Nebi Akgün'ün hazırladığı Tier List tablosu mevcut

malpts

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
pulse iyi swift de bakabilirsin reaper ve gaming oc önermem

KS

rootyshaco

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
pulse iyi swift de bakabilirsin reaper ve gaming oc önermem
swift en düşük tier de görünüyor pulse alsam daha iyi olur sanırım

Daha önce Sapphire Pulse modeli kullandım soğutma olarak gayet iyi. Fan sesi %55-60 dan sonra belirginleşiyor.
Aşağıda Nebi Akgün'ün hazırladığı Tier List tablosu mevcut
Hocam fan sesleri beni ne kadar üzer Üzmez emin değilim ben 1660 super kullaniyorum fan sesleri belirgin belki sivi soğutmamin sesidr olabilirde bi fan sesi geliyor yogun sekilde ama ben rahatsiz olmuyorum o yüzden yüksek teknoloji tasarımlar geliştiriyorlar artik beni Üzmez hiçbiri muhtemelen sogutmasi iyi ise sorun yok yazilimsal veya herhangi amd kaynakli baska bir sorun yasadinizmi ne kadar kullandiniz

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,438
swift en düşük tier de görünüyor pulse alsam daha iyi olur sanırım

Hocam fan sesleri beni ne kadar üzer Üzmez emin değilim ben 1660 super kullaniyorum fan sesleri belirgin belki sivi soğutmamin sesidr olabilirde bi fan sesi geliyor yogun sekilde ama ben rahatsiz olmuyorum o yüzden yüksek teknoloji tasarımlar geliştiriyorlar artik beni Üzmez hiçbiri muhtemelen sogutmasi iyi ise sorun yok yazilimsal veya herhangi amd kaynakli baska bir sorun yasadinizmi ne kadar kullandiniz
Şuan 7900 XT kullanıyorum Amd uygulaması oyunlarda kapanıyor oyun çalışmaya devam ediyor imkan varda her zaman Nvidia daha iyi olur

KS

rootyshaco

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Şuan 7900 XT kullanıyorum Amd uygulaması oyunlarda kapanıyor oyun çalışmaya devam ediyor imkan varda her zaman Nvidia daha iyi olur
Amd uygulamasinin oyunlarda kapanmasi bi problem yaratıyormu ki?

Amd uygulamasinin oyunlarda kapanmasi bi problem yaratıyormu ki?
9070xt dengi nvidia alcak olduğunda 50000 fiyatlarina 5070ti almamis gerekiyor ki reşit bile olmayan benim için imkansız paralar 5070 tamam ama onunda performansi geride kalıyor gene tatmin eder beni ama göz hep yüksekte kaliyor iste

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri