- Tepki
- 9
Uzun zamandır 90x40 mouse pad kullanıyorum ama aşınmaya başladı şuan hangi mousepad iyi olur bilmiyorum yine 90x40 istiyorum önerileri bekliyorum.
bütçe nedirUzun zamandır 90x40 mouse pad kullanıyorum ama aşınmaya başladı şuan hangi mousepad iyi olur bilmiyorum yine 90x40 istiyorum önerileri bekliyorum.
en fazla 200bütçe nedir
eyvallah hocam ama baskılı olursa güzel olur sade istemiyorum
baskılı istiyorsanız şu vareyvallah hocam ama baskılı olursa güzel olur sade istemiyorum
teşekkürler bunlar yeterlibaskılı istiyorsanız şu var
![]()
Xrades Hyper Beast 90x40 cm Mousepad XXL Gamings Oyuncu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Hyper Beast 90x40 Cm Xxl Gaming Oyuncu Mousepad Mouse Pad Fiyatı, Yorumları - Trendyolwww.trendyol.com
klasse pro'nunda bunlar varmış (klasse daha kaliteli diye biliyorum), seçim size kalmış.
klavyemi dek koymak istediğim için öyle alıştımHocam neden 90x40? Steelseries qck var 45x40 ve 45x40lar daha performans odaklı
Yani 90x40 mousepadler kalitesiz oluyor bilginiz olsunklavyemi dek koymak istediğim için öyle alıştım
kanka adamın zevki neyse o bırak alsınYani 90x40 mousepadler kalitesiz oluyor bilginiz olsun
profesyonel düzeyde oynamıyorsan çokta gerekli değilkanka adamın zevki neyse o bırak alsın
bende 90x40 kullanıyordum, yeni 45x40'a geçtim çok bi fark göremedim. Hatta kaliteli olandan almıştım.
Hangisinden hangisine geçtiniz? Kendimde 70x30 xrades benzeri bir mousepad ve qck var ve ciddi anlamda fark ediyorkanka adamın zevki neyse o bırak alsın
bende 90x40 kullanıyordum, yeni 45x40'a geçtim çok bi fark göremedim. Hatta kaliteli olandan almıştım.
profesyonel düzeyde oynamıyorsan çokta gerekli değil