9499TL'ye bu sistem alınır mı?

bella ciao

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Arkadaşlar aşağı yukarı monitörle beraber 12000TL'lik bütçem var. Bu sistemi alıp üzerine 144Hz bir monitör alsam nasıl olur? RX6400'lü toplayacaktım da bu çok daha iyi gözüküyor. Aldıktan sonra PSU'yu satıp sağlam bir şeyle değiştirme fikrim var. Sizler neler düşünüyorsunuz F/P mi acaba? Hangi PSU'yu önerirsiniz ve ekstra ne kadara patlar sizce fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Arkadaşlar aşağı yukarı monitörle beraber 12000TL'lik bütçem var. Bu sistemi alıp üzerine 144Hz bir monitör alsam nasıl olur? RX6400'lü toplayacaktım da bu çok daha iyi gözüküyor. Aldıktan sonra PSU'yu satıp sağlam bir şeyle değiştirme fikrim var. Sizler neler düşünüyorsunuz F/P mi acaba? Hangi PSU'yu önerirsiniz ve ekstra ne kadara patlar sizce fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.
PSU tarafında FSP,Cooler Master ve Msı markalarına bakabilirsiniz.(650w öneririm)
Açıkçası işlemci artışı yapılırsa çok güzel olur Intel Core i5 12400F.
Monitör içinde;
Gigabyte öneririm SS IPS panel ve oc ile 180Hz yapılabiliyor.

SS IPS nedir ?
Süper Hızlı IPS (SS IPS), görüntü kalitesi ve tepki süresi arasındaki dengeyi ortadan kaldırdı. SuperSpeed IPS, tipik IPS panellerine oldukça benzer, ancak daha ince sıvı kristal katmanı ve daha yüksek sürüş voltajı ile SS IPS, tipik IPS'ye kıyasla yanıt süresi açısından 4 kat daha hızlıdır.

KS

bella ciao

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Hocam sistemdeki PSU'yu elden kolay çıkarabilir miyim sizce? Üstüne ne kadar koymam gerekir bir fikriniz var mı? Monitör bütçesinden de kısmak istemiyorum çünkü.
Hocam artık bu psu nun kötü olduğunu bildiği için herkes belki zor satabilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri