- Tepki
- 24
9800 TL bütçem var ekran kartlı bir sistem toplayabilirmiyiz?
Az daha çıkarsan9800 TL bütçem var ekran kartlı bir sistem toplayabilirmiyiz?
Maks 10k olurAz daha çıkarsan
İŞLEMCİ > İ3 1200F
RAM > ADATA 16GB
EKRAN KARTI > RX 6500XT
300 TL daha çıkarsan işlemciyi 12100F ya da 5500 seç.Maks 10k olur
anakart psu kasa ne önerirsin300 TL daha çıkarsan işlemciyi 12100F ya da 5500 seç.
Çıkamazsan 10400F seç
Benim attığımda onları değiştirmene gerek yokanakart psu kasa ne önerirsin
Anlamadım hocam dediğiniziBenim attığımda onları değiştirmene gerek yok
Bu sistemden bahsediyorum işlemci ekran kartı ve ram değişse yeterAnlamadım hocam dediğinizi
TamamdırBu sistemden bahsediyorum işlemci ekran kartı ve ram değişse yeter
Bu iyimiş bayabuna da bakabilirsin ekran kartı daha güçlü ama işlemci bir tık daha düşük
OEM Paketler | Vizyon Bilgisayar
Her bütçeye uygun ve performanslı OEM Paketler satın almak için güvenilir adresiniz Vizyon Bilgisayarwww.vizyonbilgisayar.com
PSU olarak çöp değiştirmeni öneririmBu iyimiş baya
KDV ile 13.5 k oluyo hocamPSU olarak çöp değiştirmeni öneririm
aynen psu değiştirmen gerek fsp tercih edebilirsinPSU olarak çöp değiştirmeni öneririm
şimdi gördüm bende saçmaymış kdvsiz fiyatı oraya yazmaları o zaman ilk pc daha iyiKDV ile 13.5 k oluyo hocam
O zaman benim attığım üzerinden özelleştirme yaparak alKDV ile 13.5 k oluyo hocam
2.el fln ucuzlaştırabilirmiyizO zaman benim attığım üzerinden özelleştirme yaparak al
2. el daha iyi sistem toplanabilir de ürünleri iyi kontrol etmen lazım sonrası için sıkıntı çıkmasın2.el fln ucuzlaştırabilirmiyiz
şahsen sıfır almanızı tavsiye ederim ileride bütçenize göre ekran kartı eklemesi yapabilirsiniz çünkü 2.elde güvenirlik zor2.el fln ucuzlaştırabilirmiyiz
Ya şimdi ben 9500 tl ye fln toplasam bi 1650 ekran kartlı bunun monitörüdür ekipmanıdır 12-13 ü bulurşahsen sıfır almanızı tavsiye ederim ileride bütçenize göre ekran kartı eklemesi yapabilirsiniz çünkü 2.elde güvenirlik zor
evet haklısınız ama bütçeniz APU için yeterli 2.elde ekran kartının önceden ne yaptığı belli olmayan bir ekran kartı alacağıma APU alırım daha iyi ( bir çok facebook grubuna üyeyim oradan gördüklerime dair tecrübe )Ya şimdi ben 9500 tl ye fln toplasam bi 1650 ekran kartlı bunun monitörüdür ekipmanıdır 12-13 ü bulur