COOLER MASTER COSMOS INFINITY 30.Yıl Serisi 360mm Sıvı Soğutmalı 1300W 80+ Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER COSMOS INFINITY 30.Yıl Serisi 360mm Sıvı Soğutmalı 1300W 80+ Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Psu ya gerek yok içinde varkasaya uyar mı
ANAKART:MSI MPG Z790 Edge WiFi LGA 1700 Soket Anakart
İŞLEMCİ:Intel i9-13900K Yirmi Dört Çekirdek
EKRAN KARTI:MSI GeForce RTX 4090 SUPRIM X 24GB
RAM:Kingston Fury Beast RGB 64 GB (2x32) DDR5 5600 Mhz
SSD:Samsung 2 TB 980 PRO
SIVI SOĞUTMA:Corsair iCUE H150i Elite LCD 420MM
PSU:FSP Hydro PTM PRO ATX3.0 (PCIe5.0) 80+ PLATINUM 1200W
KASA:Lian Li Lancool III
parcaları bayadır aldım kullanıyorum sağolsun yunusx toplamıstı.
tamamdır teşekkürler ikisinizede.Kasa çok büyük. 420MM Sıvı soğutmayı bile destekliyor ön tarafta. Parçalarınız sığar.
Sende olanları kullan özellikle sıvı soğutmayı kesinlikle değiştirme kasa içinde gelenleri de bence satkasayı gördüm beğendim almak istedim
tamamdır teşekkürler ikisinizede.
kasayı siparis etim bide psu ve sıvı sogutmayı mı kullanayım yoksa bende olanlarımı
Bu fiyat sadece kasa ve PSU dimi 47k ?COOLER MASTER COSMOS INFINITY 30.Yıl Serisi 360mm Sıvı Soğutmalı 1300W 80+ Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER COSMOS INFINITY 30.Yıl Serisi 360mm Sıvı Soğutmalı 1300W 80+ Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Evet ama özel yani 999 tane var sadece bide soğutucu varBu fiyat sadece kasa ve PSU dimi 47k ?
Ve sıvı soğutma.Bu fiyat sadece kasa ve PSU dimi 47k ?
Heee anladım yorum yapamam fiyatı beni susturdu hsjsjsjsjsjEvet ama özel yani 999 tane var sadece bide soğutucu var
Benide .d ama adamın sistemi görünce normal dedim i9 13 rtx 4090Heee anladım yorum yapamam fiyatı beni susturdu hsjsjsjsjsj
Benim RX 6600 ve r5 5500 ikilisi bunu duyduğuna sevindiBenide .d ama adamın sistemi görünce normal dedim i9 13 rtx 4090
Nasıl sipariş ettiniz hocam sadece mağazada stok gözüküyordu?kasayı gördüm beğendim almak istedim
tamamdır teşekkürler ikisinizede.
kasayı siparis etim bide psu ve sıvı sogutmayı mı kullanayım yoksa bende olanlarımı