- Tepki
- 5
Babam bütçenin 1 lira bile yükseğine çıkamıyor toplasanız olur hazır sistem olur hiç fark etmez şimdiden teşekkürler
Aşşada ekran istemiyorum diyo en düştüğüne tıkladım 9500 oldu aştı bütçeyiSistem olarak Frekans TV APU sistem alınabilir. Monitörün kalitesini çok fazla bilmiyorum ama yorumlarda iyi değerlendirilmiş sayılır ve bu fiyata pek alternatif yok.
Lenovo G24-10 23.6'' 144Hz 1MS(MPRT) FreeSync Oyuncu Monitörü : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Lenovo G24-10 23.6'' 144Hz 1MS(MPRT) FreeSync Oyuncu Monitörü : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
hocam hem psu kotu hem anakart frekans tv bana daha mantikli geldi![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Monitör olarak bu markayı önermem hocam özellikle 500 lira fark içinbu ikili iyidir![]()
GameBooster 23.6" GB-2461CF 1ms 144hz HDMI,DisplayPort FreeSync Curved Gaming Monitör
GameBooster 23.6" GB-2461CF 1ms 144hz HDMI,DisplayPort FreeSync Curved Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Ordan ekran seçme zaten. Sistemi elleme orada. Ayrı monitör atmış arkadaş onu alabilirsin.Aşşada ekran istemiyorum diyo en düştüğüne tıkladım 9500 oldu aştı bütçeyi
Bu bütçede en uygunu apu+ bahsedilen Lenovo monitör. Monitor olarak alternatif olarak şunu da önerebilirim:
![]()
GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC) 1ms 2xHDMI DP 3xUSB SS IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC) 1ms 2xHDMI DP 3xUSB SS IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'dawww.itopya.com
hocam hem psu kotu hem anakart frekans tv bana daha mantikli geldi
Sistem olarak Frekans TV APU sistem alınabilir. Monitörün kalitesini çok fazla bilmiyorum ama yorumlarda iyi değerlendirilmiş sayılır ve bu fiyata pek alternatif yok.
Lenovo G24-10 23.6'' 144Hz 1MS(MPRT) FreeSync Oyuncu Monitörü : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Lenovo G24-10 23.6'' 144Hz 1MS(MPRT) FreeSync Oyuncu Monitörü : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bilemedim sizce itopyadakimi frekansmı![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Sistemde hiçbir şeyi ellemezseniz eğer 5998TL. Alternatif olarak İtopya daki sistem de alınabilir daha çok ekipman var.Aşşada ekran istemiyorum diyo en düştüğüne tıkladım 9500 oldu aştı bütçeyi
Frekans sistemi al ve Gigabyte ekran kartını al. Yazıcı ihtiyacın var mı ?Bilemedim sizce itopyadakimi frekansmı
Frekans sistemi al ve Gigabyte ekran kartını al. Yazıcı ihtiyacın var mı ?
Frekans tv sistemini bir de şu monitörü alırsanız daha iyi olur.hocam hem psu kotu hem anakart frekans tv bana daha mantikli geldi
Hangisini alıyım Gigabyte mı bumuFrekans tv sistemini bir de şu monitörü alırsanız daha iyi olur.
![]()
Acer Nitro RG241YP UM.QR1EE.P01 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer Nitro RG241YP UM.QR1EE.P01 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Acer Nitro RG241YP UM.QR1EE.P01 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.859,10 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
O zaman Frekans Sistemi ve Gigabyte monitör güzel ikili.
Kafam karıştı şimdi yukarıdaki Gigabyte o yoksa acermiO zaman Frekans Sistemi ve Gigabyte monitör güzel ikili.
Hocam bı 10 saniye sorguladım ekranı yazıcı indirimi mı varFrekans sistemi al ve Gigabyte ekran kartını al. Yazıcı ihtiyacın var mı ?