"A" Tuşu Bazen Çalışmıyor

Namiq

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar yeni aldığım Motospeed k82 klavyede bazen "A" tuşunun iyi çalışmadığını görüyorum.Duraksayıp duruyor ve oyunlarda aşırı sinir ediyor.Yardım ederseniz sevinirim

KS

Namiq

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Klavyeni aldığım günden beri yazılım kurulu.Aynen ürün sıfır, başka bilgisayara takdım oradada aynı sorun.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
O zaman klavyenizin o tuşu arızalanmıştır. Bende de bir klavye vardı mekanik önce E ve Q harfleri çalışmamaya başladı sonra giderek yayıldı ve çoğu tuş çalışmamaya başladı. Ürünü değiştirmek yada varsa servise yollamaktan başka çareniz yok.

karyakaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
O zaman klavyenizin o tuşu arızalanmıştır. Bende de bir klavye vardı mekanik önce E ve Q harfleri çalışmamaya başladı sonra giderek yayıldı ve çoğu tuş çalışmamaya başladı. Ürünü değiştirmek yada varsa servise yollamaktan başka çareniz yok.
Hocam daha 1 hafta olmadı k552 kumara klavye aldım ve a tuşunun ara sıra çalışmadığını gördüm. Oyunlarda çok sıkıntı çıkartıyor, ben de hep bi şeye takılıyorum falan sanıuordum meğer klavye sıkıntılıymış. Değişim talebi yapmadan önce bir öneriniz olur mu yazılımsal mı acaba?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri