Arkadaşlar merhaba,
Açık kaynaklı bir indirme araç programına denk geldim, AB Download Manager, program tamamen ücretsiz ve açık kaynaklıdır, zira sürekli güncelleme alıyor, uygulamayı birkaç dosya, oyun, indirerek test ettim internet hızının dibine kadar hızı veriyor, tamamen ücretsiz, tavsiye ederim, uygulama daha yeni olduğu için Türkçe dil yok zira multi diller bile, 2 gün önce eklenmiştir. Sürekli güncelleniyor.
Ana Özellikler:
açık kaynak kodu: GitHub - amir1376/ab-download-manager: A Download Manager that speeds up your downloads
Açık kaynaklı bir indirme araç programına denk geldim, AB Download Manager, program tamamen ücretsiz ve açık kaynaklıdır, zira sürekli güncelleme alıyor, uygulamayı birkaç dosya, oyun, indirerek test ettim internet hızının dibine kadar hızı veriyor, tamamen ücretsiz, tavsiye ederim, uygulama daha yeni olduğu için Türkçe dil yok zira multi diller bile, 2 gün önce eklenmiştir. Sürekli güncelleniyor.
Ana Özellikler:
Daha Hızlı İndirme Hızları – İndirmeleri daha hızlı ve verimli hale getiren optimizasyonlar.
Kuyruklar ve Zamanlayıcılar – İndirmelerinizi düzenleyin ve otomatikleştirerek daha pratik hale getirin.
Tarayıcı Eklentileri – Tarayıcınızla sorunsuz entegrasyon için eklentiler.
Çoklu Platform Desteği – Şu an için Windows ve Linux üzerinde çalışıyor, gelecekte başka platformlar için de destek olabilir.
Birden Fazla Tema Seçeneği – Koyu ve açık mod arasından seçiminizi yaparak modern ve şık bir kullanıcı arayüzü deneyimi.
ücretsiz ve Açık Kaynak – Tamamen ücretsiz, ayrıca açık kaynak olarak erişilebilir, böylece kişiselleştirme ve şeffaflık sağlanır.
açık kaynak kodu: GitHub - amir1376/ab-download-manager: A Download Manager that speeds up your downloads