Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abra a5 13.4 sipariş ettim başımdı benim kulaklar biraz hassas bana önerebileceğiniz rahat ve oyuncu kulaklığı varmı birde size zahmet makrosu sağlam olan mause lazım bir yardımcı olursanız sevinirim
Maksimum 209 TL ' ye kadar bunları öneririm. Favorim Tinker veya Aplha-X sebebi çok daha yeni kulaklıklar olması. Medusa iyi ancak diğerlerine göre çok daha önceden beri var.
Maus için 200 tl civarında ne önerirsiniz
Birde birşey vsorucam ben şimdi abraya win10 kuracam benim büyük pc de 10 flash üzerine kurulurken bi100 olup diğer işleme geçince donuyor rest atınca işlem sıfırlanıyor yani 1 saat çöp oluyor beedeni nedir
Asus ROG Gladius BULK - 217,24 TL - Bu mouse 'u kaçırmayın fiyatı yarı yarıya indirimli 2 makro var sağlam ve uzun ömürlü bir mouse 'tur. 20 milyon tıklama ömrü.
Logitech G300S Mouse+Pad+Sticker+Bardak Altlığı - 167,50 TL - 9 makro var yanında bazı hediyeleri ile satılıyor ama tıklama ömrü diğerlerinden az bu kullanımına bağlı olarak mouse 'un tuş bozulma ömrüdür bazı mouse 'lar bu sayıyı aştıkları halde halen daha çatır çatır çalışır ancak firma bu kadar ömür biçmiş önem verirsin diye anlattım. 10 milyon tıklama ömrü.
Format işine gelirsek FLASH 'ı hazırlarken mi donuyor. Tam anlamadım, eğer öyle ise bir kaç sebep söylerim bu konu hakkında.