tamam eminiz demi olmayacagindan benim icin cok onemlide para ucu ucu na yetiyorAMD için DSR yok , VSR deniyor ve işe yarayacaktır.
O ayarı açıp 2K yaparsanız olmaz. Cidden kullanımı etkiliyor , denedim.tamam eminiz demi olmayacagindan benim icin cok onemlide para ucu ucu na yetiyor
.
oyundan 2k açıcam degil mi ve adm in softare adrenalin uygulamasından mı indiriliyorO ayarı açıp 2K yaparsanız olmaz. Cidden kullanımı etkiliyor , denedim.
AMD Radeon Software zaten yüklü olması lazım. Masaüstünde sağ tık yap veya arama kısmından gir. Ekran kısmında Virtual Super Resolution var. Onu aç sonra monitörden çözünürlük ayarlamaya gel. Normalde 1920x1080 yazıyorsa orada 2160z1440 falan yazar. Onu seçtiğinde açılmış oluyor.oyundan 2k açıcam degil mi ve adm in softare adrenalin uygulamasından mı indiriliyor
he monitördende 2k yapmamaız lazım oyundan olmuyormu birde görüntü bozuluyor muAMD Radeon Software zaten yüklü olması lazım. Masaüstünde sağ tık yap veya arama kısmından gir. Ekran kısmında Virtual Super Resolution var. Onu aç sonra monitörden çözünürlük ayarlamaya gel. Normalde 1920x1080 yazıyorsa orada 2160z1440 falan yazar. Onu seçtiğinde açılmış oluyor.
acava i3 12100f rx 6700 xt darboğaz 1080pde yapar mı zatan yaparsa amd nin vsr ile oynayacagım birde kaç sene götürürbu ikilir.i
Monitörden 2K yapıp oyuna girseniz 2K çalışır büyük ihtimalle ama olmazsa da ayarlarsınız zaten. Görüntüde çok az bozulma mı diyeyim kötüleşme mi diyeyim bende oluyor.
Götürür sorun olmaz.acava i3 12100f rx 6700 xt darboğaz 1080pde yapar mı zatan yaparsa amd nin vsr ile oynayacagım birde kaç sene götürürbu ikili