Acces point, router

Furkan34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bizim bi kuaför dükkanımız var. Bu dükkanın 3 kat üstündede ben otryorum. Şimdi size sorum şu olacak. Ben evdeki internetimi dükkanımda en verimli şekilde nasıl kullanabilirim ? Sadece wifi üzerinden kablo kullanmadan router la en iyi verim verebilcek cihaz öneriniz var mı ? Yada router olarak değilde şu şekilde bi yöntemle yaparsan iyi olur diyebilceğiniz yöntemler nelerdir ? Teşekkür ederim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
İki yöntem var benim bildiğim 1. si sıradan AP modem alarak yapmak 2. si ise elinizde fazladan modem varsa onu AP olarak kullanmak. 2. yöntemi daha önce bir arkadaşa önerdim ve işe yaradığını belirtti elinde fazladan modem varsa bir dene istersen. Bu ve Bu videodan Tp-Link modem kullanarak işlemleri gösteriyor her modemin arayüzü farklı olsada temel işlemler aynıdır. Kolaylıkla halledebileceğini düşünüyorum eğer sendeki modemin markasını verirsen onunla ilgilide bir içerik öneririm. Şimdiden kolay gelsin. Bu arada AP önerisi olarak TP-LINK RE450 cihaz gayet iyi bir ürüm 920 m² uzaklık kapasitesi var iyi bir değer. RE650 yeni olarak bu model gelecekmiş ama bu önerdiğim 369 TL yeni ürün daha pahalı olucaktır. bunu alabilrisiniz eğer 920 m² yeterliyse.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri