akakçeden bakmayı unutmayın hocam en uyugn 4460 tl tredyolda 2k 165 hz olarak en uygun monitör bu alınabilir
ekran kartınız nedir?
akakçeden bakmayı unutmayın hocam en uyugn 4460 tl tredyolda 2k 165 hz olarak en uygun monitör bu alınabilir
3060 almayı düşünüyorum henüz sistemim yok.ekran kartınız nedir?
3060 alıcaksanız 2k ya da gerek yok kaliteli ips monitör alablilirsiniz ama tercih meselesiYada bunumu almalıyım acerde renk konusunda sıkıntılar varmış.![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
3060 almayı düşünüyorum henüz sistemim yok.
hocam o zaman en mantıklısı g24f 2 almaya çalışın ya da şu monitörü alın:Yada bunumu almalıyım acerde renk konusunda sıkıntılar varmış.![]()
3060 almayı düşünüyorum henüz sistemim yok.
27 istiyorum hocam g24 f2 aldım ölü pixelhocam o zaman en mantıklısı g24f 2 almaya çalışın ya da şu monitörü alın:
![]()
Dell G2422HS 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell G2422HS 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G2422HS 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
3060 alıcaksanız 2k ya da gerek yok kaliteli ips monitör alablilirsiniz ama tercih meselesi
Bunu alin hocam https://www.sinerji.gen.tr/asus-27-...-monitor-p-37516?utm_campaign=akakce&v=1.39.527 istiyorum hocam g24 f2 aldım ölü pixel
ekranın ortasında iade ettim kampanyalı fiyatından
27 inç ama 1080p pikselleşme olurmu görüntüde yada bozulma?![]()
Valla ben 27 inç LG ips kullanıyorum mükemmel gram piksellesme yok27 istiyorum hocam g24 f2 aldım ölü pixel
24 inçten yukarısında 1080p monitörlerde pikselleşme olur27 istiyorum hocam g24 f2 aldım ölü pixel