Yardım Acer Monitör Mod Değiştirme

Kaygısızz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Monitörüm özellikle oyunlarda kendi kendine mod değiştiriyor ve bir saniye siyah ekran geliyor bunun çözümü nedir bilen var mı?
IMG_0380.jpeg

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
736
Otomatik senaryo atama veya otomatik geçiş gibi bir ayarlama yaptınız mı?

Umarım donanımsal değildir.
Sıfırlamayı fabrika ayarlarını geri dönmeye çalışın. Sonra oyunlarda değil. Masaüstü ve diğer sıradan kullanımlarda takip edin. Yine aynı sıkıntıyı yaşatacak mı diye..

KS

Kaygısızz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ayarları sıfırladım ve kısayol tuşu modlardaymış onu değiştirdiğimde kendi kendine kısayol tuşuna geçiyor onu farkettim

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
736
Bu tür sorunla eski CRT-tüplü monitörde karşılaşmıştım. Aynı teknoloji değil ama...
Ayar tuşlarının monitör içindeki butonlarında sorun vardı. Donamımsal.
Sizdeki eğer bu monitörün ayarlamaları ile ilgili değilse, yani ayarlamarla düzelmiyorsa
ACER desteğe yazın bence bakalım ne diyecekler. Yeni alımmışsa, iade hatta para iadesi hakkı tanırlarsa daha iyi olabilir.

KS

Kaygısızz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bu tür sorunla eski CRT-tüplü monitörde karşılaşmıştım. Aynı teknoloji değil ama...
Ayar tuşlarının monitör içindeki butonlarında sorun vardı. Donamımsal.
Sizdeki eğer bu monitörün ayarlamaları ile ilgili değilse, yani ayarlamarla düzelmiyorsa
ACER desteğe yazın bence bakalım ne diyecekler. Yeni alımmışsa, iade hatta para iadesi hakkı tanırlarsa daha iyi olabilir.
Eyvallah teşekkür ederim, maalesef ikinci el almıştım. En azından kısayol tuşunu başka bir özelliğe atadım ekran bir saniyeliğne açılıp kapanmıyor en azından

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri