- Tepki
- 4
hp daha iyi gibi duruyor hocamMerhabalar fotoğraflarda özellikleri yazıyor sizce hangisini almalıyım Acer olanı alırsam ramı 16 yapacağım.
Peki hocam. Peki HP'nin işlemcisi iyi mi yani fiyatına değer mi? Daha çok işlemciye bakıyorum dahp daha iyi gibi duruyor hocam
işlemci olarak acer 1 tık önde oyunlarda 4 5 fps fark ediyor ama hp nin ekran kartı daha güzel duruyorPeki hocam. Peki HP'nin işlemcisi iyi mi yani fiyatına değer mi? Daha çok işlemciye bakıyorum da
Peki hocam sağolun.işlemci olarak acer 1 tık önde oyunlarda 4 5 fps fark ediyor ama hp nin ekran kartı daha güzel duruyor
hp almanız daha iyi gibiMerhabalar fotoğraflarda özellikleri yazıyor sizce hangisini almalıyım Acer olanı alırsam ramı 16 yapacağım.
Çok pahalı bence bunlar. İkinci elde 3050li laptop alabilirsin bence bu civarlara ?Merhabalar fotoğraflarda özellikleri yazıyor sizce hangisini almalıyım Acer olanı alırsam ramı 16 yapacağım.Benim için daha çok işlemci önemli.
Peki hocam sağolun.Çok pahalı bence bunlar. İkinci elde 3050li laptop alabilirsin bence bu civarlara ?
Altta attığım ilanlara bak dostum. Çok gereksiz pahalı senin attıkların...
![]()
MSI notebook RTX 3050 - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 1034729626
Intel Core i5 (10.Nesil) işlemci, 8 GB RAM, kapasiteli MSI dizüstü bilgisayar ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
![]()
Acer Aspire 7 RTX 3050 Ekran kartlı Bu Fiyata Kaçmaz - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 1061939192
AMD Ryzen 5 5000 Serisi işlemci, 8 GB RAM, kapasiteli Acer dizüstü bilgisayar ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
![]()
HP VİCTUS 16" _i5 11400H 16gb Ram 512gb SSD RTX 3050 144hz - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 1072439841
Intel Core i5 (11. Nesil) işlemci, 16 GB RAM, kapasiteli HP dizüstü bilgisayar ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
![]()
ACER NİTRO5 İ5-11.NESİL 8 RAM 512 SSD RTX 3050 E.K 15.6" 144HZ - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 1072191328
Intel Core i5 (11. Nesil) işlemci, 8 GB RAM, kapasiteli Acer dizüstü bilgisayar ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Dostum umarım attığın laptopları o fiyatlara almazsın. Benim attıklarımı incele. Az kullanılmış olanlar da var. Kat kat iyidir senin attiklarından bunlar.