Acer Nitro 5 An515-55-53sf Leptop Wi̇n10 1903pro Kurdum Touchpad Çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

safranbey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Acer Nitro 5 AN515-55-53SF LEPTOP VAR WİN10 1903PRO KURDUM TOUCHPAD ÇALIŞMIYOR

İNTERNETTEN SON DRİVERLARINIDA İNDİRDİM BİOSTA GÜNCELLEDİM FAKAT NE YAPTIYSAM BİR TÜRLÜ ÇALIŞTIRAMADIM

FİRMA WİN10 HOME KURULUMU YAPIN DEMİŞ

KURDUĞUM WİNDOWSTA TOUCHPAD'İ ÇALIŞTIRMA ŞANSIM VAR MI ?

YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM SAYGILAR .

msiarmor06

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
fn ve f6 tuşlarına aynı anda basıp touch padi açmayı denemediysen denemeni öneririm. Fakat sorun bundan kaynaklı değilse başka çözümler için benim de aklıma driverlarını güncellemekten başka bir şey gelmedi. Eğer olmazsa mecburen win10 home a geçeceksin diyebilirim

KS

safranbey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
msiarmor06' Alıntı:
fn ve f6 tuşlarına aynı anda basıp touch padi açmayı denemediysen denemeni öneririm. Fakat sorun bundan kaynaklı değilse başka çözümler için benim de aklıma driverlarını güncellemekten başka bir şey gelmedi. Eğer olmazsa mecburen win10 home a geçeceksin diyebilirim

Kendim Bilgisayarcıyım bizimde kafamızın durduğu zamanlar oluyor Bu pc de Touchpad tusu fn f7 ona bastığım halde yok maalesef
Kendi sitesinden en son tarihli driverlarıda güncelledim son bios güncellemeside yapıldı fakat yine çalışmıyor
Başka çözüm bulamazsam mecburen win 10 Home kuracağım teşekkür ederim

msiarmor06

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam kendin de bilgisayarcıymışsın muhtemelen denemişsindir ama ben yine de yapabileceğin çözümleri yazıyorum. Muhtemelen ilerleyen saatlerde Uğur Bey de sana yardımcı olacaktır.

1-) İnternetten kolaylıkla bulabileceğin Acer touch pad driverlarını kurabilirsin

2-)Ayarlar sekmesinden dokunmatik yüzey alanı kapalıysa onu açabilirsin

3-) Bunlar olmazsa Aygıt Yöneticisinden fare sürücünüz gözükür onu da güncellemenizi öneririm.

Ve eğer bunlar olmazsa format atmadan önce windows güncellemesini beklemeni öneririm. O sırada normal mouse ile devam edersen belli bir süre idare edebilirsin. Bazen bazı şeyler windows güncellemeleri ile -elbette yazılımsal bir sıkıntı varsa- çözülebiliyor. Benim aklıma bunlar dışında bir şey gelmedi. Dediğim gibi Uğur Bey de sana yardımcı olacaktır muhtemelen. Kendine dikkat et

KS

safranbey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
msiarmor06' Alıntı:
Hocam kendin de bilgisayarcıymışsın muhtemelen denemişsindir ama ben yine de yapabileceğin çözümleri yazıyorum. Muhtemelen ilerleyen saatlerde Uğur Bey de sana yardımcı olacaktır.

1-) İnternetten kolaylıkla bulabileceğin Acer touch pad driverlarını kurabilirsin

2-)Ayarlar sekmesinden dokunmatik yüzey alanı kapalıysa onu açabilirsin

3-) Bunlar olmazsa Aygıt Yöneticisinden fare sürücünüz gözükür onu da güncellemenizi öneririm.

Ve eğer bunlar olmazsa format atmadan önce windows güncellemesini beklemeni öneririm. O sırada normal mouse ile devam edersen belli bir süre idare edebilirsin. Bazen bazı şeyler windows güncellemeleri ile -elbette yazılımsal bir sıkıntı varsa- çözülebiliyor. Benim aklıma bunlar dışında bir şey gelmedi. Dediğim gibi Uğur Bey de sana yardımcı olacaktır muhtemelen. Kendine dikkat et

İlgi alakanız için teşekkür ederim . Bir ustamızın yönlendirmesiyle DriverPack Online denememi söyledi ilk başta çalışmadı fakat driverları kaldırıp tekrardan denediğimde sorun ortadan kalktı .
Konuyu kapatabiliriz. 
Cümleten hayırlı işler bol kazançlar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri