Bu bilgisayarda darboğaz yapma durumu olurmu ve unreal engine 5 kaldırırmı. İ7 12700H RTX 3060 1x16GB ram
Bilgisayara buraya tıklayarak gidebilirsiniz
Bilgisayara buraya tıklayarak gidebilirsiniz
ben 1x8 versiyonunu alıp 2x8 yapmayı planlıyorum daha iyi bir fikir olurmu?1X16GB Olması dezavantaj. Tek slot olduğu için dual channel ile kıyasla oyunlarda daha az performans verir. Onun dışında alınabilir.
hocam 2 secenek var. ya simdi 1x16 alıp belli bir süre öyle kullanıp sonradan ekleme yaparak 2x16 yapabilrisiniz ve 2-3 sene sonra 16gb da yetmeyecek gibi duruyor. ama 2x8 yaparsanız şuan daha iyi performans alırsınız ilerde yükseltme gereği duydugunuz zaman ikisini satıp 2x16 alırsınız ya da 1x16 1x8. bütceniz varsa simdiden 2x16 yapabilrisiniz. ben size yıllar sonra yaşanacak senaryoyu söyledim tercih sizin.ben 1x8 versiyonunu alıp 2x8 yapmayı planlıyorum daha iyi bir fikir olurmu?
birde unreal engine 5 kaldırırmı onun dışında tüm oyunları oynatır diye düşünüyorumhocam 2 secenek var. ya simdi 1x16 alıp belli bir süre öyle kullanıp sonradan ekleme yaparak 2x16 yapabilrisiniz ve 2-3 sene sonra 16gb da yetmeyecek gibi duruyor. ama 2x8 yaparsanız şuan daha iyi performans alırsınız ilerde yükseltme gereği duydugunuz zaman ikisini satıp 2x16 alırsınız ya da 1x16 1x8. bütceniz varsa simdiden 2x16 yapabilrisiniz. ben size yıllar sonra yaşanacak senaryoyu söyledim tercih sizin.
evet kaldırır. ama 32gb öneriyorlar bence de 32gb etkisi olur. 1x16 alıp 16gb ekleyebilirseniz cok daha iyi olurbirde unreal engine 5 kaldırırmı onun dışında tüm oyunları oynatır diye düşünüyorum
Çok teşekkür ederim rahatsız etmedim umarım iyi akşamlarevet kaldırır. ama 32gb öneriyorlar bence de 32gb etkisi olur. 1x16 alıp 16gb ekleyebilirseniz cok daha iyi olur
bu fiyat barında önerebileceğiniz başka modeller varmıdırevet kaldırır. ama 32gb öneriyorlar bence de 32gb etkisi olur. 1x16 alıp 16gb ekleyebilirseniz cok daha iyi olur
hocam yeni konu acıp max bütcenizi belirtirseniz arkadaşlarda yardımcı olacaktır. rica ederim hayırlı akşamlar.Çok teşekkür ederim rahatsız etmedim umarım iyi akşamlar
bu fiyat barında önerebileceğiniz başka modeller varmıdır