ACER NİTRO 5 FPS SORUNU

osmanx51

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 20 gün önce oyuncu bilgisayarı diye aldığım laptopum beni çok hayal kırıklığına uğrattı LOL.VALORANT.CSGO.PUGB Gibi oyunlarda fps düşmesi ve donma gibi sorunlar yaşıyorum sıcaklık değerleri bir oyundayken çektiğim değerler fazla sıcaklık sorunumda yok ve soğutucu da kullanıyorum bu fotoğraf soğutucu olmadan hali laptop 8gb ram ve tek slot ram acaba bir 8gb takviyesi daha yapıp dual channel kullanırsam oyunlarda fps artışı ve oyunun takılması gibi sorunlardan kurtulurmuyum yardımcı olursanız çok minnettar olurum laptopum aşağıdaki linktedir 
https://www.vatanbilgisayar.com/ace...-4ghz-8gb-512gb-ssd-15-6-rtx2060-6gb-w10.html
laptopum oyunlarda sıcaklık değeri 80 90 derece arası fazlasına cıkmıyor maksimum 88 felan

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bu fiyata 9. nesil işlemcili cihaz almışsınız. Şuan INTEL 'de 11. nesildeyiz ki bu sene sonu 12. nesil çıkabilir. Cihazınızın termal performansı normal sayılır. Laptop cihazlarında zaten genel olarak 80 derece ortalamasında çalışır zaten işlemci ve GPU birimi ki 80 derecede ve altında tutabiliyorsa o cihaz çok başarılıdır demek oluyor. Cihazınız altan hava alıyor arkadan atıyor gibi duruyor tasarım olarak. Soğutucunuz nedir bilmiyorum dandik bir ürün olabilir ama size tavsiyem cihaz altına bakın eğer altta delikler varsa alttan hava alıyordur. Eğer böyle ise cihaz altına sağlam bir laptop soğutucusu alıp kullanın. Yada arkadan atıyorsa havayı çıkışına vakum hava soğutma alabilirsiniz.

PUBG hariç diğer oyunlar 8GB RAM ile sorunsuz çalışır ama RAM sınıra dayanınca anlık FPS düşüşleri olabilir. Birde cihazı prize bağlı test edin oda performans artışı sağlar genel olarak.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri