Acer Nitro VG242YPbmiipx 0,5ms görüntü bozuluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xlinus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Merhaba,
Monitörde Oyun ayarı kısmında "Tepki Hızı Gösterme" Ekstrem'e aldığımda Freesync açamıyorum ve bu seferde görüntü biraz bozuluyor. Biraz değil bozuluyor yani mouse hızlı çevirdiğimde renklerin taştığını görebiliyorum. VRB diye bir ayar var tam olarak ne olduğunu anlayamasamda, onu da ekstrem yapınca parlaklık düşüyor. VRB Normal, Tepki hızı Ekstremdeyken freesync açıp bozulmaların önüne geçemiyorum. Rekabetçi oyun oynuyorum bu monitör için önereceğiniz ayar nedir teşekkürler.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: Acer Nitro VG242YPbmiipx 0,5ms görüntü bozuluyor

Çoğu monitör bu tür Hz ve Ms değerlerini her şey OC edilmiş haldeyken verirler. Ama bu ayarları açınca neler devre dışı kalıyor başka neler oluyor söylemezler. Aldığınız ACER üründe Ektrem ayara alınca FreeSync açamıyorsunuz. Ayrıca en yüksek ayarı aktif ettiğinizde pikseller kendilerini belli ediyorlar. Bunları yazmıyorlar maalesef üreticiler. VRB ayarı monitörün panel hızını en yüksek ayara alan bir teknoloji. Aynı GTG ve MPRT gibi çalışıyor. En yükseğe alırsanız monitör 0.5ms vaadini gerçekleştiriyor. FreeSync ayarının aktif olacağı maksimum ayarlar neyse onu uygulayın.

KS

xlinus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
RE: Cvp: Acer Nitro VG242YPbmiipx 0,5ms görüntü bozuluyor

ugur.gozaydin' Alıntı:
Çoğu monitör bu tür Hz ve Ms değerlerini her şey OC edilmiş haldeyken verirler. Ama bu ayarları açınca neler devre dışı kalıyor başka neler oluyor söylemezler. Aldığınız ACER üründe Ektrem ayara alınca FreeSync açamıyorsunuz. Ayrıca en yüksek ayarı aktif ettiğinizde pikseller kendilerini belli ediyorlar. Bunları yazmıyorlar maalesef üreticiler. VRB ayarı monitörün panel hızını en yüksek ayara alan bir teknoloji. Aynı GTG ve MPRT gibi çalışıyor. En yükseğe alırsanız monitör 0.5ms vaadini gerçekleştiriyor. FreeSync ayarının aktif olacağı maksimum ayarlar neyse onu uygulayın.

VRB ayarını da ekstrem yapınca bozulmalar gitti. Fakat parlaklık bir tık düşük kalıyor ona da yapacak bir şey yok. Teşekkürler hocam

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: Acer Nitro VG242YPbmiipx 0,5ms görüntü bozuluyor

Önemli değil. Genel bir değerlendirme ve deneyimlerinizi ayrı bir konuda paylaşabilirsiniz diğer kullanıcılara için faydalı olur.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri