Acer Predator Ph317-52

predatorr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bu bilgisayarı almak istiyorum
Sistem özellikleri
İ7-8750h
Gtx 1050 ti
16 gb ram
Sizce günümüz oyunlari için yeterli mi?

Battlefield
The witcher
The mafia
Bannerlord
Biraz zor ama rdr2 gibi oyunlar

k0opaenks

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
139
Bu bilgisayarı almak istiyorum
Sistem özellikleri
İ7-8750h
Gtx 1050 ti
16 gb ram
Sizce günümüz oyunlari için yeterli mi?

Battlefield
The witcher
The mafia
Bannerlord
Biraz zor ama rdr2 gibi oyunlar
Hocam anladığım kadarıyla laptop alacaksınız.
Açıkça söyleyim 6 sene 1050Ti kullandım ancak günümüzde dediğiniz oyunların hepsinde sizi üzecektir 1080p 60 fps faktörünü unutun derim. Low ayarlarda 720p de 60 fps oynayabilirsiniz.

Açıkça söyleyim 6 sene 1050Ti kullandım ancak günümüzde dediğiniz oyunların hepsinde sizi üzecektir 1080p 60 fps faktörünü unutun derim. Low ayarlarda 720p de 60 fps oynayabilirsiniz.
Battlefield olarak 5 ve 1 de sıkıntı yaşamazsınız. RDR 2 kesinlikle sıkıntı yapacaktır 40-45 fps civarları alırsınız. Witcherda güncelleme aldı grafikleri ağır bir oyun 1050ti üzer. Mafia Remastered değilse sorun olmayacaktır. Bannerlordda da bir sorun olacağını zannetmiyorum.

KS

predatorr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Battlefield olarak 5 ve 1 de sıkıntı yaşamazsınız. RDR 2 kesinlikle sıkıntı yapacaktır 40-45 fps civarları alırsınız. Witcherda güncelleme aldı grafikleri ağır bir oyun 1050ti üzer. Mafia Remastered değilse sorun olmayacaktır. Bannerlordda da bir sorun olacağını zannetmiyorum.
Orta ayarlarda 45?
Ona da raziyim

KS

predatorr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Bu konularda biraz cahilim de şu anki laptopum benim yasimda olduğu için efsane beklentilerim yok.Orta ayarlarda 50 ye raziyim hocam teşekkürler bilgileriniz için

k0opaenks

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
139
Bu konularda biraz cahilim de şu anki laptopum benim yasimda olduğu için efsane beklentilerim yok.Orta ayarlarda 50 ye raziyim hocam teşekkürler bilgileriniz için
Tavsiyem i5 olan ancak 1060 bir laptop alman olacaktır o zaman ultra ayarlarda bile oynayabilirsin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri