(Alintidir)
Bu fiyata gercekten uygun ihtiyaci olan yapissin.
Hocam ben monitör arıyordum sabah konuma bakmıştın sence bu ürün iyi mi bide 31.5 inç biraz fazla gibi geliyor amaÖzelliklerine göre fiyatı gayet iyi bir ürün.
Oldukça f/p bir ürün. Bir de kavisli olsaydı 31.5 inç olması sorun olmazdı ama bu şekilde de fazla yakından kullanılmayacaksa sıkıntı olmaz bence.Hocam ben monitör arıyordum sabah konuma bakmıştın sence bu ürün iyi mi bide 31.5 inç biraz fazla gibi geliyor ama
IPS olması zorunlu değilse bu ürün de iyidir.Hocam ben monitör arıyordum sabah konuma bakmıştın sence bu ürün iyi mi bide 31.5 inç biraz fazla gibi geliyor ama
Çok film falan izliyorsan bilemem ama 27'' gayet ideal ve yeterlidir bence fiyat iyi diye 32'' bilemiyorum çalışırken falan ben sevmedim pek, büyükHocam ben monitör arıyordum sabah konuma bakmıştın sence bu ürün iyi mi bide 31.5 inç biraz fazla gibi geliyor ama
ıps olsun yaIPS olması zorunlu değilse bu ürün de iyidir.
![]()
Acer ED270UP 27" 1 ms WQHD Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer ED270UP 27" 1 ms WQHD Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Acer ED270UP 27" 1 ms WQHD Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.259,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İndirimler bu şekilde oluyor zaten hocam kafaniza takilmasin yakin zamanda uçar fiyatiSadece neden 27 inç den daha ucu bu ya kafamı kurcaladı
özelliklerne göre fiyat çok çok iyi ya keşke alcağım monitörede böle güzel indirim gelse(Alintidir)
Keske hocam ben de 24" e böyle bekliyorumözelliklerne göre fiyat çok çok iyi ya keşke alcağım monitörede böle güzel indirim gelse