Yardım Acer Yetkili Servis Garanti Durumu

Sybicort

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Herkese selamlar. Bir dahaki ay Acer laptopumu garantiye vermeyi düşünüyorum fakat kendim SSD eklemesi yaptım. Kendim arkasını açıp Upgrade yaptığım dönemde garanti konusunda bir sorun yoktu fakat sanırım artık kendimiz müdahale edince garanti dışı kalma durumu oluyormuş. Yakın dönemde servise danışan, ürün bırakan oldu mu, bilgisi olan var mı acaba?

arc7900ti

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
164
Herkese selamlar. Bir dahaki ay Acer laptopumu garantiye vermeyi düşünüyorum fakat kendim SSD eklemesi yaptım. Kendim arkasını açıp Upgrade yaptığım dönemde garanti konusunda bir sorun yoktu fakat sanırım artık kendimiz müdahale edince garanti dışı kalma durumu oluyormuş. Yakın dönemde servise danışan, ürün bırakan oldu mu, bilgisi olan var mı acaba?
bu biraz şirketin politikasından öte
gönderdiğiniz servistekinlerin keyfi davranışı ile ilgili
kural olarak arka kapak açıldığında sistemin firmadan gelen herhangi bir parçasına zarar vermediğiniz sürece ana bileşenlerdeki sorun garantiyi devre dışı bırakmaz

zaten bu tarz ürünlerde garanti dışı kalacak durumlarda
etiketi söktüğünüzde garanti dışı kalır diye bir ibare bulundurmaları lazım veya ürünü çatığınız taktirde diye

seneler önce ramlerin üstünde
marka hazır sistemlerde
bu ibareleri görürdük mesela

bu konuda firmanın resmi kanadı ile ilgili yazışma ile edinilen ve garanti dışı kalmadığı cevabı alınan bir bilgi vardı
Ali Osman Uz Cihaz tv kanadında

KS

Sybicort

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
bu biraz şirketin politikasından öte
gönderdiğiniz servistekinlerin keyfi davranışı ile ilgili
kural olarak arka kapak açıldığında sistemin firmadan gelen herhangi bir parçasına zarar vermediğiniz sürece ana bileşenlerdeki sorun garantiyi devre dışı bırakmaz

zaten bu tarz ürünlerde garanti dışı kalacak durumlarda
etiketi söktüğünüzde garanti dışı kalır diye bir ibare bulundurmaları lazım veya ürünü çatığınız taktirde diye

seneler önce ramlerin üstünde
marka hazır sistemlerde
bu ibareleri görürdük mesela

bu konuda firmanın resmi kanadı ile ilgili yazışma ile edinilen ve garanti dışı kalmadığı cevabı alınan bir bilgi vardı
Ali Osman Uz Cihaz tv kanadında
Evet o kanalı ve videoyu hatırlıyorum hatta sonrasında kendim upgrade ettim fakat şu an bu durumun değiştiğini söyleyen insan sayısı bir hayli fazla. O dönemde yaptığım bir upgrade benim ürünümün garantisini devre dışı bırakmamalı mantıken.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri