26.000-30.000 TL Acer'den Iki Laptop Arasında Kaldım.

BülBül

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
İşlemci
i5
Ekran Kartı
4050
acer nitro 16.PNG
acer.PNG

Acer'den ikisi arasında kaldım Nitro 16 kesinlikle her şeyde üstün fakat 8 ram korkutuyor sıkıntı çıkarır mı oyunlarda sonradan yükseltirim zaten gerekirse? Diğer özelliklerde katlıyor zaten Nitro 5'İ 8'lik ram alsam kaça gelir acaba yoksa 8 ile şimdilik idare edilir mi

acer nitro 16.PNG
acer.PNG

Acer'den ikisi arasında kaldım Nitro 16 kesinlikle her şeyde üstün fakat 8 ram korkutuyor sıkıntı çıkarır mı oyunlarda sonradan yükseltirim zaten gerekirse? Diğer özelliklerde katlıyor zaten Nitro 5'İ 8'lik ram alsam kaça gelir acaba yoksa 8 ile şimdilik idare edilir mi
veya eski ram var onu kullanabilir miyim sıkıntı yaratır mı

kuru cacık

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
773
Birebir aynı rami bulmak lazım. Zayıf bi ihtimal ama ,aynısını bulamayabilirsinde.

12500H ile 13500hH arasında yandım aman bi fark yok . Sadece SSD kapasite olayı var.
Ben olsam işi şansa bırakmazdım .16 gb ram, artık güncel oyunlarda ,uygulamalarda şart gibi oldu zaten.

KS

BülBül

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Birebir aynı rami bulmak lazım. Zayıf bi ihtimal ama ,aynısını bulamayabilirsinde.

12500H ile 13500hH arasında yandım aman bi fark yok . Sadece SSD kapasite olayı var.
Ben olsam işi şansa bırakmazdım .16 gb ram, artık güncel oyunlarda ,uygulamalarda şart gibi oldu zaten.
teşekkür ederim çok yardımcı oldun birkaç gündür kafama takılıyordu valla acaba çok fark var mı diye çünkü Nitro 16'yı çok fazla övüyorlar

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri