Soru Aci̇l Cevap Ariyorum Lütfen! Parçalar Uyumlu Mu?

user231623456

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Selamlar arkadaşlar,
Uzun zamandır aklımda beyaz sistem toplama isteği vardı bende vatandan bu parçalarla sepet oluşturdum ve yarın toplamaya gideceğim biliyorum ordaki çalışan arkadaşlara sorabilirim ancak eğer bir parça uyumsuz olursa yenisini onlar önerecek ve benim orada o parçayı araştırma fırsatım çok olmayacak bu yüzden öncesinden bileşenleri toplayıp sadece toplama kısmının kalmasını istiyorum (biliyorum ssd yok). Ancak yinede önerileriniz varsa yazabilirsiniz. (arkadaşlar biliyorum bu fiyata 5060ti 16 gb vramlik bilgisayarlar toplanabiliyor fakat ben görüntüyede çok önem veriyorum hatta sırf bu yüzden ekran kartını 3 fanlı tercih ettim görüntü deliliğimi o şekilde ölçebilirsiniz, bende isterdim bu fiyata bileşenler daha iyi olsun fakat dediğim gibi görünüş benim için önemli ve önerdiğiniz parçalar vatan bilgisayarda olsun lütfen.)

İYİ FORUMLAR.

Zeus |Tech

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Selamlar arkadaşlar,
Uzun zamandır aklımda beyaz sistem toplama isteği vardı bende vatandan bu parçalarla sepet oluşturdum ve yarın toplamaya gideceğim biliyorum ordaki çalışan arkadaşlara sorabilirim ancak eğer bir parça uyumsuz olursa yenisini onlar önerecek ve benim orada o parçayı araştırma fırsatım çok olmayacak bu yüzden öncesinden bileşenleri toplayıp sadece toplama kısmının kalmasını istiyorum (biliyorum ssd yok). Ancak yinede önerileriniz varsa yazabilirsiniz. (arkadaşlar biliyorum bu fiyata 5060ti 16 gb vramlik bilgisayarlar toplanabiliyor fakat ben görüntüyede çok önem veriyorum hatta sırf bu yüzden ekran kartını 3 fanlı tercih ettim görüntü deliliğimi o şekilde ölçebilirsiniz, bende isterdim bu fiyata bileşenler daha iyi olsun fakat dediğim gibi görünüş benim için önemli ve önerdiğiniz parçalar vatan bilgisayarda olsun lütfen.)

İYİ FORUMLAR.
Tek sıkıntısı var oda ram

KS

user231623456

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
frekans cl oranınız çok kötü

neden sadece vatan
oturduğum yerin yakınlarında o var başka vatan şubelerınede baktım ama stok durumu çok farklı değil başka mağazalarda var ancak ordaki ekran kartlarını beğenmedim açık konuşmak gerekirse, internetten itopyadan almayı asla tercih etmem ancak bi bakayım sitesine belki gidip fiziki olarak alırım.
frekans oranı çok düşük gelmedi bana muhtemelen 3200 ddr3 bi laptoptan geçeceğim için öyle düşünüyorum ama başka bi forumda baya bilgili olduğunu düşündüğüm bi arkadaş gecikme çoktur dedi cl36 bak en azından dedi bende başka ramlere yönelicem sanırım maddiyat el verdiği kadar
bahsettiğim ram bu

Geologist

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
67
Selamlar arkadaşlar,

İYİ FORUMLAR.
Hocam ben de beyaz sistem topladım ve internetten kendim aldım. Eğer vatan için özel bir sebep yoksa size de aynısını tavsiye ederim. Ancak, parçaları hemencecik ordan alabilme imkanım var beklemek istemiyorum diyorsanız o ayrı işte.

Arkadaşın dediği gibi ram cl değerleri biraz kötü ancak çok aşırı etkileyeceğini düşünmüyorum, zira ustalar daha iyi bilir.

Bütçeniz ne kadardı bu arada?

KS

user231623456

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
hocam teşekkür ederim verdiğin bilgi için vatan en yakın olan olduğu için istiyorum çok uzağa gitme şansım yok gibi gözüküyodu ancak beylikdüzündeki itopyaya gidebileceğimi düşünüyorum ama internetten almaya asla olumlu bakmıyorum alacağım son yer internet olur ama beylikdüzündeki itopyaya gideceğim muhtemelen yaklaşık bir haftadır araştırıyorum ve vatandaki en iyi parçalarla sistem toplamaya çalıştım şimdi gece oturucam itopyanın sitesinden kasa toplayıp fiyat oluşturmaya çalışacağım önerin varsa açığım
bütçem 55kya kadar dayanır ama fazlası gelmez 55kda zor yani

Geologist

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
67
Eğer itopya gidecekseniz, XFX RX 9060 xt 16gb beyaz modelini öneririm. Vatanda hangi 5060 ti 16gb seçtiniz bilmiyorum ama AMD tarafı daha ucuza aynı performansı sağlıyor (yapay zeka, yayın işleriyle ilgilenecekseniz nvidia öneririm).

KS

user231623456

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
bana bu güne kadar ekran kartında nvidia güven vermiştir amd kas gücünde fp olarak çok önde olsada yazılım ve driverlar konusunda nvidia takdir edersinizki daha önde bu yüzden nvidia tercih etmek istiyorum ve maalesef 5060ti değil hocam konuyu tam anlamamışsınız galiba parantez içinde belirtmiştim ama bu fiyata 5060ti lı sistemler var dedim 5060ti alacağım demedim ama keşke öyle olsaydı :)

diplomasızhoca

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
239
hocam teşekkür ederim verdiğin bilgi için vatan en yakın olan olduğu için istiyorum çok uzağa gitme şansım yok gibi gözüküyodu ancak beylikdüzündeki itopyaya gidebileceğimi düşünüyorum ama internetten almaya asla olumlu bakmıyorum alacağım son yer internet olur ama beylikdüzündeki itopyaya gideceğim muhtemelen yaklaşık bir haftadır araştırıyorum ve vatandaki en iyi parçalarla sistem toplamaya çalıştım şimdi gece oturucam itopyanın sitesinden kasa toplayıp fiyat oluşturmaya çalışacağım önerin varsa açığım
bütçem 55kya kadar dayanır ama fazlası gelmez 55kda zor yani
ŞU MAĞAZALARA GİTMEKTEN NE ZAMAN VAZGEÇECEKSİNİZ ACABA

Geologist

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
67
bana bu güne kadar ekran kartında nvidia güven vermiştir amd kas gücünde fp olarak çok önde olsada yazılım ve driverlar konusunda nvidia takdir edersinizki daha önde bu yüzden nvidia tercih etmek istiyorum ve maalesef 5060ti değil hocam konuyu tam anlamamışsınız galiba parantez içinde belirtmiştim ama bu fiyata 5060ti lı sistemler var dedim 5060ti alacağım demedim ama keşke öyle olsaydı :)
Anladım hocam, orayı atlamışım ancak amd için bahsettiğiniz önyargınızı tez zamanda kırarsınız umarım. Sıkıntısız kullanıyorum şu an :)

ŞU MAĞAZALARA GİTMEKTEN NE ZAMAN VAZGEÇECEKSİNİZ ACABA
Niye?

diplomasızhoca

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
239
Anladım hocam, orayı atlamışım ancak amd için bahsettiğiniz önyargınızı tez zamanda kırarsınız umarım. Sıkıntısız kullanıyorum şu an :)

Niye?
niyesi yok arkadaşım
vatan yakında diye gitsin itopya yakında diye gitsin
tek mağazadan bütün ürünleri tek tek toplayarak kazıklansın

Geologist

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
67
niyesi yok arkadaşım
vatan yakında diye gitsin itopya yakında diye gitsin
tek mağazadan bütün ürünleri tek tek toplayarak kazıklansın
İnsanların tercihleri bizi çok ilgilendirmez "arkadaşım". O yüzden internetten alışverişi önerdim ama problem yaşamış demekki. Zaten arkadaş maddiyat konusunda bu kadar rahat olmasa beyaz tercih etmezdi.

diplomasızhoca

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
239
ben olayın vahimliğini şu cümle özünden özetleyeyim

ayrıca şu beyaz sevdanız performanstan ödün vermeniz de berbat bir durum
ayrıca sizin sisteminiz beyaz konsept değil
beyaz kasa

beyaz konseptin içinde simsiyah ürün bembeyaz kasa olmaz

şu renk sevdalarınızdan vazgeçin
zaten zorlukla sistem toplanan şu ülkede paranızın karşılığı ürün alın

gelelim vahim tarafa
biliyorum ordaki çalışan arkadaşlara sorabilirim ancak eğer bir parça uyumsuz olursa yenisini onlar önerecek

şu cümleyi kurmuşsunuz ya

forumdan atmayacaklarını bilsem farklı bir cümle kurardım

ama şu düşünceniz yerine oradakilere gelin beni yatırın .... deseniz daha az zararlı çıkarsınız

İnsanların tercihleri bizi çok ilgilendirmez "arkadaşım". O yüzden internetten alışverişi önerdim ama problem yaşamış demekki. Zaten arkadaş maddiyat konusunda bu kadar rahat olmasa beyaz tercih etmezdi.
beni ilgilendiriyor
ben her bir şeye burnumu sokuyorum
haddim olmadığı halde yorum yapıyorum ki ilgilendiriyor

benim tavrım sizi ilgilendirmez
gidin nereye de şikayet ediyorsanız edin
3 kuruşluk sistemlere sırf beyaz olsun diye para verilmez

vatan şube çalışanlarının kucağına düşülmez

ister 10k ister 100000000 k lık sistem alsın bize gireri çıkarı var mı
yok

ama var ki bir bildiğimiz söylüyoruz

Geologist

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
67
Birisi bu üyeye sakinleştirici ve papatya çayı verebilir mi?

beyaz kasa

gelelim vahim tarafa
biliyorum ordaki çalışan arkadaşlara sorabilirim ancak eğer bir parça uyumsuz olursa yenisini onlar önerecek

ama şu düşünceniz yerine oradakilere gelin beni yatırın .... deseniz daha az zararlı çıkarsınız

beni ilgilendiriyor

yok

Anlıyorum çok öyle gelmiyor ama eminim bir şeyler biliyorsunuzdur.

KS

user231623456

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

beyaz kasa

gelelim vahim tarafa

beni ilgilendiriyor

yok

hocam sen şizofreni misin insanlardan fikir alıyorum ya işte tez vakitte bi psikoloğa görün neden bu kadar agresifsin :)
bencede sırf beyaz olsun dıye bosa para verılmez ancak odamıda yenıleyecegım ılerıkı zamanlarda para bırıktırıp o yuzden zaten cok asırı yuklu oyunlar oynamayacağım bu yuzden bu paraya assırı verımlı bısey almak ıstemıyorum onun yerıne yıne verımlı bısey alıp goruntuyude on plana atmak ıstıyorum sen ıstersen gıt verdıgın parayı kuruşu kuruşuna kadar performansa harca hocam ayrıca her mağazadan ayrı ayrı parça toplamaya olayıda yok tek mağazadan toplayıp evime döneceğim akşam akşam sakin bi şekilde forumlarken niye gerdin ki :)

diplomasızhoca

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
239
hocam sen şizofreni misin insanlardan fikir alıyorum ya işte tez vakitte bi psikoloğa görün neden bu kadar agresifsin :)
bencede sırf beyaz olsun dıye bosa para verılmez ancak odamıda yenıleyecegım ılerıkı zamanlarda para bırıktırıp o yuzden zaten cok asırı yuklu oyunlar oynamayacağım bu yuzden bu paraya assırı verımlı bısey almak ıstemıyorum onun yerıne yıne verımlı bısey alıp goruntuyude on plana atmak ıstıyorum sen ıstersen gıt verdıgın parayı kuruşu kuruşuna kadar performansa harca hocam ayrıca her mağazadan ayrı ayrı parça toplamaya olayıda yok tek mağazadan toplayıp evime döneceğim akşam akşam sakin bi şekilde forumlarken niye gerdin ki :)
şizofreni filan değiliim
evet bana gireri çıkarı olmayan durumlardan dolayı tavır yapıyorum

konsept olurşturmasını bilmiyorsan hiç girmeyeen hacım benim

siyah ram siyah ekran kartı
beyaz kasa

SİZE KİMSE TEPE MODEL ÜRÜN ALIN DEMİYOR
AMA TAMAMEN AMA TAMAMEN ALAKASIZ BİR KONSPET ANLAYIŞI VAR

bırakın bu ayakları
dünyanın en körü sistemi olsa
görünüş güzel oldu mu bitti sizin için
YAZIK GÜNAH

NEYSE NE HALİNİZ VARSA DA GÖRÜN
SİZE SENSİN AĞAM SENSİN PAŞAM SEN NE GÜZEL SEÇİMLER YAPMIŞSIN YAAA DİYECEK BİRİ LAZIM

Biri biraz sert konuştu mu (hakarat küfür yok)
acaba ne demek istedi demeden acaba bu adamda benim bilgisayarın parasını ödemeyecek ama bu kadar sert girdi ise vardır bir bildiği demeden
şizofrenmisin
akıl sağlığın yerinde mi muhabbeti

NE HALİNİZ VARSA GÖRÜN

Vatan çalışanlarınına başarılar diliyorum yarın

KS

user231623456

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
şizofreni filan değiliim
evet bana gireri çıkarı olmayan durumlardan dolayı tavır yapıyorum

konsept olurşturmasını bilmiyorsan hiç girmeyeen hacım benim

siyah ram siyah ekran kartı
beyaz kasa

SİZE KİMSE TEPE MODEL ÜRÜN ALIN DEMİYOR
AMA TAMAMEN AMA TAMAMEN ALAKASIZ BİR KONSPET ANLAYIŞI VAR

bırakın bu ayakları
dünyanın en körü sistemi olsa
görünüş güzel oldu mu bitti sizin için
YAZIK GÜNAH

NEYSE NE HALİNİZ VARSA DA GÖRÜN
SİZE SENSİN AĞAM SENSİN PAŞAM SEN NE GÜZEL SEÇİMLER YAPMIŞSIN YAAA DİYECEK BİRİ LAZIM

Biri biraz sert konuştu mu (hakarat küfür yok)
acaba ne demek istedi demeden acaba bu adamda benim bilgisayarın parasını ödemeyecek ama bu kadar sert girdi ise vardır bir bildiği demeden
şizofrenmisin
akıl sağlığın yerinde mi muhabbeti

NE HALİNİZ VARSA GÖRÜN

Vatan çalışanlarınına başarılar diliyorum yarın
sağolun hocam :D

arkadaşlar itopyadan kısa bir araştırma sonucu yeni bir sepet yaptım bide buna bakıp bunu yorumlarsanız çok sevinirim dediğim gibi az çok biliyorum ama illaki siz daha iyi biliyorsunuzdur burda çok daha fazla beyaz konsept var ancak işlemcinin fanı yok tray olduğu için buna kesin kule tipi soğutucu lazım dimi?
monitör gysnc desteklediği için beni biraz daha kendine çekti öneri varsa alırım

diplomasızhoca

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
239
mükemmel sistem olmuş
kesinlikle bir tane bile ürün değiştirilmemesi gerek
şahane

KS

user231623456

Stajyer Üye
Stajyer Üye