Soru Aci̇l Cevap Ariyorum Lütfen! Parçalar Uyumlu Mu?

diplomasızhoca

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
224
biliyosun bu işi :)

kule tipini bu seçtim yeterli olduğunu düşünüyorum 120 mm ama yeter mi
monitör hariç ne kadar tuttu orası

biliyosun bu işi :)

kule tipini bu seçtim yeterli olduğunu düşünüyorum 120 mm ama yeter mi
ne kadar tuttu söylersen bir alternatif sunacam

Son düzenleme:

Geologist

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
66
sağolun hocam :D

arkadaşlar itopyadan kısa bir araştırma sonucu yeni bir sepet yaptım bide buna bakıp bunu yorumlarsanız çok sevinirim dediğim gibi az çok biliyorum ama illaki siz daha iyi biliyorsunuzdur burda çok daha fazla beyaz konsept var ancak işlemcinin fanı yok tray olduğu için buna kesin kule tipi soğutucu lazım dimi?
monitör gysnc desteklediği için beni biraz daha kendine çekti öneri varsa alırım
Hocam ekran kartı beyaz model yok muydu?

diplomasızhoca

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
224
hocam 49k kesinlikle hazır sistemlerde bundan çok daha iyisi var haklısın.
Dediğim şeyi iyi anlatamadım herhalde eğer ben yüksek performans isteyen oyunlar oynayan birisi olsaydım zaten bu fiyata 5060ti sistem bile dizebilirdim ancak orta düzey oyunlar oynayacağım için ve biraz nvidianında teknolojisine güvendiğim için görüntüyü iyileştirmeye para harcadım
bu sistemi 51 e alır mısın

project zero tasarım değil ama yine beyaz kasa beyaz soğutma ramler rgb beyaz
ekran kartı 5070

1752261650466.png

KS

user231623456

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
monitör hariç ne kadar tuttu orası

ne kadar tuttu söylersen bir alternatif sunacam
hocam 49k ama benım oynayacagım oyunlar yuksek performanslı oyunlar degıl anlatamadım herhalde eger yuksek performanslı oyunlar oynasaydım 5060tı'a kadar yolu vardı ancak orta duzey oyunlar oynayacagım ıcın ve nvıdıanın yapay zeka frame generation teknolojisine guvendıgım ıcın azda olsa parayı goruntuye harcamayı tercıh ettım buyrun alternatıfınızı merak ettım

bu sistemi 51 e alır mısın

project zero tasarım değil ama yine beyaz kasa beyaz soğutma ramler rgb beyaz
ekran kartı 5070

Ekli dosyayı görüntüle 43246
kasayı mıcro atx yapıp veya anakartı atx yaparsam alınır ancak eger bu vatansa gece ındırımlerı var o yuzden fıyat dusuk cıkmıs olabılır hocam ve benım 51k fıyat monıtorleydı ama tabıkı yınede alınabılır

hocam ramı degıstırdım totalde 55k gıbı bısey yapıyo buna bak bakalım sevecek mısın ıllakı daha ıyı performans verebılecek vardır ama dedıgım gıbı goruntuye one koydum
project zero konseptı baya hosuma gıttı bu arada

Son düzenleme:

diplomasızhoca

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
224
hocam 49k ama benım oynayacagım oyunlar yuksek performanslı oyunlar degıl anlatamadım herhalde eger yuksek performanslı oyunlar oynasaydım 5060tı'a kadar yolu vardı ancak orta duzey oyunlar oynayacagım ıcın ve nvıdıanın yapay zeka frame generation teknolojisine guvendıgım ıcın azda olsa parayı goruntuye harcamayı tercıh ettım buyrun alternatıfınızı merak ettım

kasayı mıcro atx yapıp veya anakartı atx yaparsam alınır ancak eger bu vatansa gece ındırımlerı var o yuzden fıyat dusuk cıkmıs olabılır hocam ve benım 51k fıyat monıtorleydı ama tabıkı yınede alınabılır

hocam ramı degıstırdım totalde 55k gıbı bısey yapıyo buna bak bakalım sevecek mısın ıllakı daha ıyı performans verebılecek vardır ama dedıgım gıbı goruntuye one koydum
project zero konseptı baya hosuma gıttı bu arada
attığım sistem vatan değil incehesap gaming gecesi sistemi idi
şu an yok artık sanırsam bu fiyata
özelleştirme seçeneklerinde atx anakart yoktu
lakin ilerleyen aşamalarda perakende beyaz atx anakart alınıp
bu anakart satılarak takas edilebilirdi ki sistemdeki anakart çok kolaylıkla satılacak bir anakart
en azından kısa bir süre matx anakartla devam edip 5060 yerine 5070 kartla daha performanslı bir sistem elde edilirdi

attığınız ramin frekans cl oranı da iyi değil

SamhaiN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
şizofreni filan değiliim
evet bana gireri çıkarı olmayan durumlardan dolayı tavır yapıyorum

konsept olurşturmasını bilmiyorsan hiç girmeyeen hacım benim

siyah ram siyah ekran kartı
beyaz kasa

SİZE KİMSE TEPE MODEL ÜRÜN ALIN DEMİYOR
AMA TAMAMEN AMA TAMAMEN ALAKASIZ BİR KONSPET ANLAYIŞI VAR

bırakın bu ayakları
dünyanın en körü sistemi olsa
görünüş güzel oldu mu bitti sizin için
YAZIK GÜNAH

NEYSE NE HALİNİZ VARSA DA GÖRÜN
SİZE SENSİN AĞAM SENSİN PAŞAM SEN NE GÜZEL SEÇİMLER YAPMIŞSIN YAAA DİYECEK BİRİ LAZIM

Biri biraz sert konuştu mu (hakarat küfür yok)
acaba ne demek istedi demeden acaba bu adamda benim bilgisayarın parasını ödemeyecek ama bu kadar sert girdi ise vardır bir bildiği demeden
şizofrenmisin
akıl sağlığın yerinde mi muhabbeti

NE HALİNİZ VARSA GÖRÜN

Vatan çalışanlarınına başarılar diliyorum yarın
hocam bilgisayarı alalı 4 ay oluyor herhalde gayet memnunum ve ihtiyaçlarımı karşılamakla beraber estetik olarakta istediğim oldu önerilerin için çok teşekkür ederim ben bu forumu unutmuştum şimdi gördüm ve aklıma bilgisayarı atmak geldi teşekkür ederim tekrardan :)

Ekli dosyalar

• IMG_20260128_193519867.jpg
    IMG_20260128_193519867.jpg
    2.2 MB · Görüntüleme: 3

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri