Aci̇l Yardi̇m!!

kendinespastik

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
22
benim monitorum bazi ekranlari göstermiyor.Mavi ekranda windows indirmesi bitti bilgisayari yenifen baslatti ekran siyah. Kurulum yapiyor diyor sorduklarim. Bir sıkıntı olur mu başta enter a bastım ve hoparlorden sesi geldi yani birseye tıkladım büyük ihtimal.

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Sorunun monitörde olduğunu düşünmüyorum. Emin olmak için PC yi başka bir monitöre veya TV ye bağlamayı deneyebilirsin.

KS

kendinespastik

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
22
Sorunun monitörde olduğunu düşünmüyorum. Emin olmak için PC yi başka bir monitöre veya TV ye bağlamayı deneyebilirsin.
iso indikten sonra yükle dedim ondansonra mavi bi indirme ekranina atti o inince yeniden baslatti ondan sonra kurulum yapiyor diye biliyorum

Bilgisayarı kapatıp açayım mı

@Lory yardım edin lütfen

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
iso indikten sonra yükle dedim ondansonra mavi bi indirme ekranina atti o inince yeniden baslatti ondan sonra kurulum yapiyor diye biliyorum

Bilgisayarı kapatıp açayım mı

@Lory yardım edin lütfen
Dediğimi dene ilk baş. Kapatıp açabilirsin sorun yok.

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
İso yüklendikten sonra mavi ekranda indiriliyor ya ondan sonra kurulum yapmıyor mu
Hocam çok telaş yapıyorsun. Kapatıp açman bir şeyi değiştirmez. Kurulum yapıyorsa yine devam eder ki yapsaydı orada bunu belirten bir yazı olurdu.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri