8pin güç kablosu alman gerekmekteyeni ekran kartı aldım fotoğrafta ki girişin kablosunu bulamıyorum psu m Zalman Megamax 600W 80+
lütfen yardım edin
yeni ekran kartı aldım fotoğrafta ki girişin kablosunu bulamıyorum psu m Zalman Megamax 600W 80+
lütfen yardım edin
buldum hocaö kasanın arkasına sokmuşlar da hangisini takıcam fark eder miEkli dosyayı görüntüle 39463 Bu kablo yok mu ?
Eki takmabuldum hocaö kasanın arkasına sokmuşlar da hangisini takıcam fark eder mi
iki tane fotoğraf attıö hocaö hangisini takayım yaniEkran kartı girişin 8 pim soket, Psudan gelen üzerinde pcie yazan sokette ek pim vardır onu ayırıp ekran kartının soketine uyan kısmı takın, kızaklı sistemdir o biri birinden ayırın.
Kasanın içinin resmini olduğu gibi atın bir bakalimbuldum hocaö kasanın arkasına sokmuşlar da hangisini takıcam fark eder mi
hocaö taktıö hallettim sürücüsğnü kurdum şimdi oyun testi yapıcam çok heyecanlıyımKasanın içinin resmini olduğu gibi atın bir bakalim
hocam furmark testlerim şöyle bakarmısınız nasılKasanın içinin resmini olduğu gibi atın bir bakalim