alınırBu sistem alinirmi yardımcı olur musunuz.Artilari eksileri nelerdir![]()
O ne oluyor çok sıkıntı çıkartır mı.Ve işlemcisi falan iyimi?fazla ısınır mialınır
Anakartın kronik secure boot problemi var w10 kullanırsan secure bootla işin olmaz
w11 de valorant oynayabilmen için açman gerekiyor. İşlemci fazla ısınmıyor iyi bir işlemciO ne oluyor çok sıkıntı çıkartır mı.Ve işlemcisi falan iyimi?fazla ısınır mi
Diğer parçalar falan kaliteli mi nasıl hocam.Ben w10 kullanıyorum.Birde donanım arşivi PC hocası falan yeni ve daha iyi bir f/p sistem yaparmiw11 de valorant oynayabilmen için açman gerekiyor. İşlemci fazla ısınmıyor iyi bir işlemci
bu fiyata daha böyle sistem çok zorDiğer parçalar falan kaliteli mi nasıl hocam.Ben w10 kullanıyorum.Birde donanım arşivi PC hocası falan yeni ve daha iyi bir f/p sistem yaparmi
Hocam bütçem tam sınırda daha monitörde alacağım.12k bütçem vardı zaten 200 TL aşıyor daha fazla çıkamam.Sistem bu haliyle iyimi.Ve bazıları AMD kötü diyor.Cidden kötümü yoksa fanboylarmibu fiyata daha böyle sistem çok zor
ssd team ya da adata yap bütçe yeterse fsp psu seç
Yazılım tarafında AMD geride wattman hatası ihtimali her zaman olacaktırHocam bütçem tam sınırda daha monitörde alacağım.12k bütçem vardı zaten 200 TL aşıyor daha fazla çıkamam.Sistem bu haliyle iyimi.Ve bazıları AMD kötü diyor.Cidden kötümü yoksa fanboylarmi
Bu hata kalıcı bir hatamiYazılım tarafında AMD geride wattman hatası ihtimali her zaman olacaktır
Kimisi çözüyor kimisi çözemiyor şans işi birazBu hata kalıcı bir hatami
Hocam aldım sistemi inşallah pişman olmamKimisi çözüyor kimisi çözemiyor şans işi biraz
Hayırlı Olsun umarım sorunsuz kullanırsın.Hocam aldım sistemi inşallah pişman olmam
islemci 5600 yaparak alırsanız sizin icin daha iyi olurBu sistem alinirmi yardımcı olur musunuz.Artilari eksileri nelerdir![]()
Hocam cuma günü aldım zaten ama Max verebileceğim fiyat buydu işlemci deislemci 5600 yaparak alırsanız sizin icin daha iyi olur
Hocam Max verebileceğim fiyat buydu işlemciyi 5600 yapsam 1600 TL artıyor.Ama aldım zatenislemci 5600 yaparak alırsanız sizin icin daha iyi olur
Teşekkür ederim hocam inşallahHayırlı Olsun umarım sorunsuz kullanırsın.