daha iyisi var dediğiniz olursa önerilere açığım yada bunu kesinlikle almalısın diyorsanız sipariş geçicem
renk takıntınız yoksa cumayı bekleyin bunlardan biri yüksek ihtimal indirime girer incehesap gaming gecesinde burdan ettiğiniz karla 2 tane 40 cm zurna dürüm gömersiniz
daha iyisi var dediğiniz olursa önerilere açığım yada bunu kesinlikle almalısın diyorsanız sipariş geçicem
Cuma günü kesin indirime girer mi nereden emin olacağız amazondan alacaktım 7k olmuş şuan hepsiburada 6k'ya veriyorrenk takıntınız yoksa cumayı bekleyin bunlardan biri yüksek ihtimal indirime girer incehesap gaming gecesinde burdan ettiğiniz karla 2 tane 40 cm zurna dürüm gömersiniz
indirimsiz fiyatı zaten 6k bu arada süper fiyat vs diyor ama
Cuma günü kesin indirime girer mi nereden emin olacağız amazondan alacaktım 7k olmuş şuan hepsiburada 6k'ya veriyor
arada bakıyorum indirimlere genelde indirime giriyor merak etme![]()
Fab v3 Kumaş Oyuncu Koltuğu
Hawk Gaming Chair Fab v3 Kumaş Oyuncu Koltuğu müşterilerinin beklentilerini fazlasıyla karşılayabilecek özelliklerde tasarlanmıştır. Oyuncunun olmazsa olmazı olan oyuncu koltuğu sizler için yeniden tasarlandı!www.hawkchair.com
Hawkın kendi sitesinde zaten 6 k nasıl bi süper indirim hepsiburadada anlamadım.