26.000-30.000 TL Acil Destek

cglrsyn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
İşlemci
AMD RYZEN 5 5600 3.5 GHz 35MB AM4
Ekran Kartı
XFX QICK319 RX6750XT12GB GDDR6 192Bit
Selam arkadaşlar, 3 sene önce PC Hoca youtube kanalında görüp tavsiye üzerine almış olduğum sistem artık modifiye istiyor gibi hissediyorum. Ekran kartımı Nvidia ile değiştirmek istiyorum. AMD aldığım günden beri beklentimi karşılamıyor. İşlemcimin AMD olmasından memnunum.
Bu yüzden 4060,4070 seviyesine çıkmak istiyorum. Ancak mevcut PSU, Anakart, İşlemci, Ram gibi donanımlar isteklerimi karşılar mı yardımcı olabilecek bir dostumuz çıkar mı?
Mevcut sistemimi paylaşayım.
Ekran Kartı XFX QICK319 RX6750XT12GB GDDR6 192Bit
Kasa FRISBY FC-9320G 600W 80+ 4XRGB FAN MESH KASA
Ana Kart ASUS PRIME B550M-K DDR4 4600(O.C)/2133Mhz mATXAM4
İşlemci AMD RYZEN 5 5600 3.5 GHz 35MB AM4 (KULE TİPİ SOĞUTUCU KULLANIYORUM)
Ram Corsair 4x8GB 3200Mhz

arc7900ti

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
196
birincisi
6750xt gayet güzel bir ekran kartı idi fiyat performans olarak

ikincisi

çıkmak istiyorum dediğin 4060 a işlemcin yetecekcek
4070 e daha doğrusu 4070 grubunda önerebileceğim 4070 supere işlemcin yeterli gelmeyecektir
işlemci upgrade işlemi de lazım

ve 4070 serisine kadar olan nvdia ürün segmentinde
yani 4060 ti 8 gb 16 gb ve düz 4070 fiyatları performansları düşünüldğünde

amd 7700xt hala güzel bir tercih
ama 6750xt den de ne kadar değer çıkmaya düşündürücü
fark yok demiyorum
ama birini satacaksın ikinci el diğerini alacaksın sıfır
aradaki fiyat farkına değecek mi onu dşünüyorum

ben senin yerine olsam
bütçen çok sınırlı değilse

toptan sistem değiştirmeye giderim
zaten 4060 ti 7700xt üstünde bir ekran kartı için
600-650w kaliteli bir psu sınırda yetecek olsa da
o marka psu dan dolayı çok ta önermem
kaldı ki
4070 super 7800xt gibi seçimler yapma olasılığımız olduğunda
o psu yu hiç önermem

bana kalırsa sistmini sat
üstüne para koy bütçeyi biraz daha artır

yeni nesil sistemlere yönel

eğer belirttiğin bütçe doğru ise 30k demişsin mesela

şu an
7800xt li sistemleri 7500f veya 7500f den farkı olmayan 7600 ile kuruyorlar

ben
r7 7700 işlemci
kule tipi fan
asus b650m-r anakart
2x16 gb ddr5 6000 mhz cl30 ram
7800xt ekran kartı
1 tb m2 gen4 nvme ssd
750w psu lu mesh panel kasa

sıfır adına faturalı olarak tek tek araştırdım
46k civarına toplanıyor
anakarttan ram frekans cl değerinden ödün verirsen veya işlemciyi 7500f e çekersen daha da düşer tabi fiyat ama sen bu şekilde hesap et
burası 46k
37k lık kısmıda 4-5 tane bankaya peşin fiyatına 6 taksit olması lazım mesela

bahsettiğin 30k limit doğru bir limit ise
düş 46k-30k
geriye kalır 16k

sistemini kaça satarsan
üstüne koyacağın para ile de bu sistemi alırsın ki
çok fazla da para koymazsın
kredi kartın varsa bahsettiğim taksit avantajından dolayı da zaten çok zorlanmazsın

Son düzenleme:
KS

cglrsyn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
birincisi
6750xt gayet güzel bir ekran kartı idi fiyat performans olarak

ikincisi

çıkmak istiyorum dediğin 4060 a işlemcin yetecekcek
4070 e daha doğrusu 4070 grubunda önerebileceğim 4070 supere işlemcin yeterli gelmeyecektir
işlemci upgrade işlemi de lazım

ve 4070 serisine kadar olan nvdia ürün segmentinde
yani 4060 ti 8 gb 16 gb ve düz 4070 fiyatları performansları düşünüldğünde

amd 7700xt hala güzel bir tercih
ama 6750xt den de ne kadar değer çıkmaya düşündürücü
fark yok demiyorum
ama birini satacaksın ikinci el diğerini alacaksın sıfır
aradaki fiyat farkına değecek mi onu dşünüyorum

ben senin yerine olsam
bütçen çok sınırlı değilse

toptan sistem değiştirmeye giderim
zaten 4060 ti 7700xt üstünde bir ekran kartı için
600-650w kaliteli bir psu sınırda yetecek olsa da
o marka psu dan dolayı çok ta önermem
kaldı ki
4070 super 7800xt gibi seçimler yapma olasılığımız olduğunda
o psu yu hiç önermem

bana kalırsa sistmini sat
üstüne para koy bütçeyi biraz daha artır

yeni nesil sistemlere yönel

eğer belirttiğin bütçe doğru ise 30k demişsin mesela

şu an
7800xt li sistemleri 7500f veya 7500f den farkı olmayan 7600 ile kuruyorlar

ben
r7 7700 işlemci
kule tipi fan
asus b650m-r anakart
2x16 gb ddr5 6000 mhz cl30 ram
7800xt ekran kartı
1 tb m2 gen4 nvme ssd
750w psu lu mesh panel kasa

sıfır adına faturalı olarak tek tek araştırdım
46k civarına toplanıyor
anakarttan ram frekans cl değerinden ödün verirsen veya işlemciyi 7500f e çekersen daha da düşer tabi fiyat ama sen bu şekilde hesap et
burası 46k
37k lık kısmıda 4-5 tane bankaya peşin fiyatına 6 taksit olması lazım mesela

bahsettiğin 30k limit doğru bir limit ise
düş 46k-30k
geriye kalır 16k

sistemini kaça satarsan
üstüne koyacağın para ile de bu sistemi alırsın ki
çok fazla da para koymazsın
kredi kartın varsa bahsettiğim taksit avantajından dolayı da zaten çok zorlanmazsın
Çok değerli ve detaylı bir cevap olmuş öncelikle bunun için teşekkür ederim.
30k tamamen sembolik yazdığım bir rakam. Düşüncem şu; mevcut sistemimi satmak ve/veya dağıtmak gibi bir düşüncem yok.
Büyüyen bir çocuğum var ve yeri geldiğinde mevcut sistemimi ona geçici hevesleri için bile elde tutmayı düşünebilirim.
Benim buradaki asıl amacım aldığım günden beri siyah ekran, donma kasma gibi sorunlarla uğraştığım ve bir türlü stabil hale getiremediğim, AMD Adrenalin uygulamasının bile her güncellemeden sonra beş para etmeyen perfomans göstermesi sebebiyle artık AMD ekran kartımı Nvidia ile değiştirme düşüncem tavan yaptı.
Geçmişte açtığım başlıkları incelersen eğer neredeyse aldığım gün AMD ekran kartından büyük pişmanlık duydum ve maalesef o dönem 4-5k fiyat farkı var diye nvidia ekran kartı tercih etmedim.
Bu güne geldiğimizde aklımda toplamayı planladığım ve her bilgisayar topladığım dönemde de olduğu gibi beni en az 5 sene götürsün mantığı ile toplamak istediğim bilgisayar 5070 li bir sistem ancak bu sistem 80-100k civarına çıkıyor.
Donanım uyuşmazlığı yaşamamak adına en azından 5070 li sistemlerin fiyatı düşene kadar 13-14k bandında 4060 alıp (https://www.incehesap.com/gigabyte-rtx-4060-gaming-8g-oc-gddr6-128bit-ekran-karti-fiyati-65088/) bundan 1-2 sene sonra sıfırdan bir kasa toplarım diye bir düşünceye kapıldım.
Ancak senin yazdığın gibi mevcut sistemimde 4060'ı 14k ya alıp takmam mümkün değilse bir de üzerine bi 14 daha verip işlemciyi de upgrade edeceksem sıfır sistem parasına çıkacak ise beklemek daha mantıklı.

arc7900ti

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
196
Çok değerli ve detaylı bir cevap olmuş öncelikle bunun için teşekkür ederim.
30k tamamen sembolik yazdığım bir rakam. Düşüncem şu; mevcut sistemimi satmak ve/veya dağıtmak gibi bir düşüncem yok.
Büyüyen bir çocuğum var ve yeri geldiğinde mevcut sistemimi ona geçici hevesleri için bile elde tutmayı düşünebilirim.
Benim buradaki asıl amacım aldığım günden beri siyah ekran, donma kasma gibi sorunlarla uğraştığım ve bir türlü stabil hale getiremediğim, AMD Adrenalin uygulamasının bile her güncellemeden sonra beş para etmeyen perfomans göstermesi sebebiyle artık AMD ekran kartımı Nvidia ile değiştirme düşüncem tavan yaptı.
Geçmişte açtığım başlıkları incelersen eğer neredeyse aldığım gün AMD ekran kartından büyük pişmanlık duydum ve maalesef o dönem 4-5k fiyat farkı var diye nvidia ekran kartı tercih etmedim.
Bu güne geldiğimizde aklımda toplamayı planladığım ve her bilgisayar topladığım dönemde de olduğu gibi beni en az 5 sene götürsün mantığı ile toplamak istediğim bilgisayar 5070 li bir sistem ancak bu sistem 80-100k civarına çıkıyor.
Donanım uyuşmazlığı yaşamamak adına en azından 5070 li sistemlerin fiyatı düşene kadar 13-14k bandında 4060 alıp (https://www.incehesap.com/gigabyte-rtx-4060-gaming-8g-oc-gddr6-128bit-ekran-karti-fiyati-65088/) bundan 1-2 sene sonra sıfırdan bir kasa toplarım diye bir düşünceye kapıldım.
Ancak senin yazdığın gibi mevcut sistemimde 4060'ı 14k ya alıp takmam mümkün değilse bir de üzerine bi 14 daha verip işlemciyi de upgrade edeceksem sıfır sistem parasına çıkacak ise beklemek daha mantıklı.
konu daha iyi anlaşıldı hocam
şunu söyleyeyim
sırf amd için demiyorum herhangi bir marka konusunda olumsuz bir deneyim yaşayan ve bu sorunları uzunca süre çözemeyen birine tekrar aynı markayı aldırmak zordur

fakat ben yinede bazı durumları açıklayarak size bir şeyler anlatayım

amd nin bu başını öne eğdiren problemleri
en çok rx 500 lü serilerde vardı
ekran kararmaları çökmeler watman hatası kısaca
saç baş yolduracak seviyede idi

5000 serilerine geçtiler
düzelmek için ne gerekiyorsa yaptık dediler
açıkcası azalsa da tatmin etmedi

6000 serisine geçtiklerinde ise
aslında gerçekten güzel hamleler yapmışlardı
ama spesifik bazı modellerde yine karşılaştık
ama bu sefer gerçekten yol katetmişlerdi

7000 serisine geldiğimizde ise
yani yılda 1 2 duyuyorsak duyuyoruz
yok desek yeridir
bu seride artık gerçekten bu problemi aşmışlar dedirttik

bunu neden söylüyorum

ekran kartın 6750xt ve bu modeldeki bir çok akrtta aslında bu sorun yaşanmadı
senin şansızlığına elindeki modelde bu sorunla karşılaşmışsın

ama şu an almayı planladığın 4060 modelini zaten 6750xt nin sorunsuz bir versiyonu ile karşılaştırdığımda önermem

4060 ti a da gelirsek
ordada gerçekten artık sorunsuz bir yazılıma sahip olan (watman hataları çökmeler açısından)
7700xt fiyat performans olarak dimdik durmakta

bana kalırsa siz 7700xt yi gözden geçirin
anlattıklarımı biraz ararştırın
kesinlikle bunu alın diye baskı yapamam
yaşadığınız olumsuz tecrübeleri de yok sayamam ama
bu olumsuz tecrübelerden dolayı kesinlikle elemeyin 7700xt yi

KS

cglrsyn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
konu daha iyi anlaşıldı hocam
şunu söyleyeyim
sırf amd için demiyorum herhangi bir marka konusunda olumsuz bir deneyim yaşayan ve bu sorunları uzunca süre çözemeyen birine tekrar aynı markayı aldırmak zordur

fakat ben yinede bazı durumları açıklayarak size bir şeyler anlatayım

amd nin bu başını öne eğdiren problemleri
en çok rx 500 lü serilerde vardı
ekran kararmaları çökmeler watman hatası kısaca
saç baş yolduracak seviyede idi

5000 serilerine geçtiler
düzelmek için ne gerekiyorsa yaptık dediler
açıkcası azalsa da tatmin etmedi

6000 serisine geçtiklerinde ise
aslında gerçekten güzel hamleler yapmışlardı
ama spesifik bazı modellerde yine karşılaştık
ama bu sefer gerçekten yol katetmişlerdi

7000 serisine geldiğimizde ise
yani yılda 1 2 duyuyorsak duyuyoruz
yok desek yeridir
bu seride artık gerçekten bu problemi aşmışlar dedirttik

bunu neden söylüyorum

ekran kartın 6750xt ve bu modeldeki bir çok akrtta aslında bu sorun yaşanmadı
senin şansızlığına elindeki modelde bu sorunla karşılaşmışsın

ama şu an almayı planladığın 4060 modelini zaten 6750xt nin sorunsuz bir versiyonu ile karşılaştırdığımda önermem

4060 ti a da gelirsek
ordada gerçekten artık sorunsuz bir yazılıma sahip olan (watman hataları çökmeler açısından)
7700xt fiyat performans olarak dimdik durmakta

bana kalırsa siz 7700xt yi gözden geçirin
anlattıklarımı biraz ararştırın
kesinlikle bunu alın diye baskı yapamam
yaşadığınız olumsuz tecrübeleri de yok sayamam ama
bu olumsuz tecrübelerden dolayı kesinlikle elemeyin 7700xt yi
Tavsiyen ve desteğin için teşekkür ederim. Dediğin gibi bana bu saatten sonra AMD ekran kartları ömür boyu kapanmama garantisi verse yine de güvenemem, işlemci tarafında da tam tersi düşüncelere sahibim. Yıllarca İntel Nvidia'nın dışına hiç çıkmamış birisi olarak, AMD işlemciye geçtikten sonra ve çevremdeki AMD işlemci Nvidia ekran kartı deneyimi yaşayan arkadaşları gördükten sonra işlemcide AMD diyen tarafım.
Tavsiyen doğrultusunda AMD'de kalmanın bir artı yanı da stok durumunun piyasada her daim oluyor olması. Ancak darboğaz testi yaptığımda mevcut işlemcim ile 7700xt %16.3 darboğaz oranı veriyor.
Sanırım bir de işlemci değiştirmem gerekecek bu durumda. En uygun ve darboğaz riski düşük seçenek Ryzen 7 9700x gibi görünüyor.
Peki bu iki donanımı almam ve sisteme takmam benim ana kart veya ram gibi diğer elemanlarımda soruna neden olur mu?

K1dot

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Tavsiyen ve desteğin için teşekkür ederim. Dediğin gibi bana bu saatten sonra AMD ekran kartları ömür boyu kapanmama garantisi verse yine de güvenemem, işlemci tarafında da tam tersi düşüncelere sahibim. Yıllarca İntel Nvidia'nın dışına hiç çıkmamış birisi olarak, AMD işlemciye geçtikten sonra ve çevremdeki AMD işlemci Nvidia ekran kartı deneyimi yaşayan arkadaşları gördükten sonra işlemcide AMD diyen tarafım.
Tavsiyen doğrultusunda AMD'de kalmanın bir artı yanı da stok durumunun piyasada her daim oluyor olması. Ancak darboğaz testi yaptığımda mevcut işlemcim ile 7700xt %16.3 darboğaz oranı veriyor.
Sanırım bir de işlemci değiştirmem gerekecek bu durumda. En uygun ve darboğaz riski düşük seçenek Ryzen 7 9700x gibi görünüyor.
Peki bu iki donanımı almam ve sisteme takmam benim ana kart veya ram gibi diğer elemanlarımda soruna neden olur mu?
hayırlı akşamlar dediğiniz gibi eğer işlemci değiştirmeyi düşünüyorsanız anakart ve RAMi de değiştirmelisiniz çünkü bildiğiniz üzere 9700x am5 soket tipi sizin anakartınız ise am4
en uygunu b650 bir anakart almak olur

Ultraintv

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35
Beklentiniz nedir ve bütçeniz nedir?
Kullanımınız hangi yönlerde?

KS

cglrsyn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Beklentiniz nedir ve bütçeniz nedir?
Kullanımınız hangi yönlerde?
Açıkçası keskin bir beklenti içerisinde değilim. Sistemimi tamamen video izlemek ve oyun oynamak amaçlı kullanıyoum.
İşten çıkıp eve geldiğimde 3-4 saat bilgisayar başında sağlıklı sorun çıkartmayan, ara ara Fps drop yemediğim veya bir anda kapanmayan bir bilgisayar istiyorum.
Artık yaş 36 oldu, öyle eski refleksler kalmadığı için CS Valorant tarzı oyunlar oynayamıyorum. Şu an en çok zevk aldığım Single Player tarzı oyunlar, Simulatörler ve Fifa.
Fifa serisi oyunlar zaten çıkar çıkmaz problemli ve Ultra ayarlarda oynamak istesem de mümkün olamıyor maalesef, mevcut sistemim en düşük ayarlarda ortalama 458FPS veriyor, ama orta ya da High moda geçtiğim anda bildiğin bir arabayı ittire ittire gidiyor gibi tepki veriyor .
Microsoft Flight Simulator desen zaten es kaza orta ayardan yükseğe çektiğim zaman cihaz kendisini 20 dakika sonra kapatıyor. (Ekran kartı ve işlemci macunlarını düzenli olarak yeniliyorum, teknik işler elimden geliyor. Ancak donanım bilgim maalesef olmadığı için, sorunun işlemci mi, ekran kartı mı, PSU mu kaynaklı olduğundan emin değilim.)
En başından beri ekran kartı ile sorun yaşadığım için suçun ekran kartından kaynaklandığı düşünüyorum.

Bütçe konusunda ise yukarıda da yazdığım gibi kafamda herhangi bir bütçe yok, gönlüm 100k lık bilgisayarlarda ancak şu an o donanımlar bana nedense şişirilmiş derecede pahalı geliyor.

30-50k aralığındaki hazır sistemler de benim elimdeki mevcut sistemin bir tık üstünde gibi görünüyor.
Konuyu açmaktaki amacımda mevcut sisteme acaba 4060-4070 modelinden birini direk takıp çalıştırsam, AMD yerine Nvidia ekran kartı modifikasyonu yapsam FİFA da veya MFS'de ultra ayarlarda sorunsuz şekilde oynayabilir miyim düşüncesiydi.

Son düzenleme:

K1dot

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Açıkçası bir keskin bir beklenti içerisinde değilim. Sistemimi tamamen video izlemek ve oyun oynamak amaçlı kullanıyoum.
İşten çıkıp eve geldiğimde 3-4 saat bilgisayar başında sağlıklı sorun çıkartmayan, ara ara Fps drop yemediğim veya bir anda kapanmayan bir bilgisayar istiyorum.
Artık yaş 36 oldu, öyle eski refleksler kalmadığı için CS Valorant tarzı oyunlar oynayamıyorum. Şu an en çok zevk aldığım Single Player tarzı oyunlar, Simulatörler ve Fifa.
Fifa serisi oyunlar zaten çıkar çıkmaz problemli ve Ultra ayarlarda oynamak istesem de mümkün olamıyor maalesef, mevcut sistemim en düşük ayarlarda ortalama 458FPS veriyor, ama orta ya da High moda geçtiğim anda bildiğin bir arabayı ittire ittire gidiyor gibi tepki veriyor .
Microsoft Flight Simulator desen zaten es kaza orta ayardan yükseğe çektiğim zaman cihaz kendisini 20 dakika sonra kapatıyor. (Ekran kartı ve işlemci macunlarını düzenli olarak yeniliyorum, teknik işler elimden geliyor. Ancak donanım bilgim maalesef olmadığı için, sorunun işlemci mi, ekran kartı mı, PSU mu kaynaklı olduğundan emin değilim.)
En başından beri ekran kartı ile sorun yaşadığım için suçun ekran kartından kaynaklandığı düşünüyorum.

Bütçe konusunda ise yukarıda da yazdığım gibi kafamda herhangi bir bütçe yok, gönlüm 100k lık bilgisayarlarda ancak şu an o donanımlar bana nedense şişirilmiş derecede pahalı geliyor.

30-50k aralığındaki hazır sistemler de benim elimdeki mevcut sistemin bir tık üstünde gibi görünüyor.
Konuyu açmaktaki amacımda mevcut sisteme acaba 4060-4070 modelinden birini direk takıp çalıştırsam, AMD yerine Nvidia ekran kartı modifikasyonu yapsam FİFA da veya MFS'de ultra ayarlarda sorunsuz şekilde oynayabilir miyim düşüncesiydi.
abi öncelikle hayırlı akşamlar Nvidia veya AMD ekran kartı alman sana kalmış fakat kas gücü olarak AMD biraz daha ön planda bence en iyi seçenek baştan toplama gibi bir şey yapman çünkü anakartın am4 olduğu için r7 7000 serisi bir işlemci alınca uyumsuz oluyor bu yüzden anakart ram ve işlemciyi değiştirmen gerekiyor değiştirmesen bile 4060 değilde 4070 süper veya RX 7700xt 7800xt alınabilir saf güç olarak AMD önde ama 6750xt den kalma güvensizlik problemi varsa da rtx 4070 ti veya süper daha iyi olur bir de PSU yu 750w yaparsanız da iyi olur

Ultraintv

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35
1740691225733.png

Bronz'dan immo3 oldum.
Mesele sadece taşları yerine oturtmak.
Ben 40 yaşındayım.

Psu bilgisi vermemişsiniz.
Öncelikle ekran kartınız iyi.
İşlemci+anakart+ram+psu+kasa ile öncelikle cpu tarafını güçlendirmenizi öneririm. DDR5 sisteme geçiş.
7500f 6k + b650 min kartlardan birisi 4k+ ram 3-4k + kasa da 3-4k şeklinde bir güncelleme ile şuanki cpu performansınız 2'ye katlanır.
15-20k harcarsınız. Eski parçalarınızı da 5-10k arası satarsınız. 5-10k fark ile 2x performans alırsınız.

Sonrasında gpu'ya bakılabilir.

K1dot

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Ekli dosyayı görüntüle 41365

Bronz'dan immo3 oldum.
Ben 40 yaşındayım.

İşlemci+anakart+ram+psu+kasa ile öncelikle cpu tarafını güçlendirmenizi öneririm. DDR5 sisteme geçiş.
7500f 6k + b650 min kartlardan birisi 4k+ ram 3-4k + kasa da 3-4k şeklinde bir güncelleme ile şuanki cpu performansınız 2'ye katlanır.
15-20k harcarsınız. Eski parçalarınızı da 5-10k arası satarsınız. 5-10k fark ile 2x performans alırsınız.

abinin kasa ve PSU şu
FRISBY FC-9320G 600W 80+ 4XRGB FAN MESH KASA

K1dot

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Ekli dosyayı görüntüle 41365

Bronz'dan immo3 oldum.
Ben 40 yaşındayım.

aslında dediğiniz gibi yapabilir fakat ekran kartı sorunlu sanırım onun için 4070 ti/süper veya RX 7700xt 7800xt alabilir
ram patriot viper venom 32gb modeli olabilir

Ultraintv

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35
Amd ekran kartlarında güncellemeler yaparken çakışan dosyalar oluyor.
DDU yerine amd cleanup utility ile silerek yeni driver yüklenirse genellikle sorun ortadan kalkar.

Ayrıca uygulanan termal macunda çok önemli.

KS

cglrsyn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Hepinizin kıymetli tavsiyeleri ve desteği için teşekkür ederim.
Dün yapılan yorumlardan sonra ufak bir araştırma yaptım ve bugün 2 tane sistem topladım. Eğer gözünüze çarpan ve bunun yerine bu olsa dediğiniz bir kısım varsa yine tavsiyelerinizi beklerim. Gönlüm Ryzen 9'lu olan sistemde zaten aradaki tek farkta bu, ama derseniz ki bu sistemde uyuşmayan parçalar olur veya problem çıkartabilir, ona göre bir düzenleme yapabilirim. Bu sefer ağzım yansın istemiyorum.
WhatsApp Image 2025-02-28 at 13.04.38.jpeg
WhatsApp Image 2025-02-28 at 13.47.18.jpeg

Ultraintv

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35
Yeni bir konu oluşturup bütçenizi belirtip öneri tavsiye isteyebilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri