- İşlemci
- Ryzen 5 7500F
- Ekran Kartı
- 4060 ti 16gb
Böyle bir sistem düşünüyorum sıvı soğutucu yerine thermalate hava soğucu düşünüyorum 39k civarı yapıyor bunu mu alsam pch gg11 mi alsam kararsız kaldım fiyat konusunda da bir tık pahalı geliyor sizce ??
GG11 al sıvı soğutma gereksizEkli dosyayı görüntüle 39888
Böyle bir sistem düşünüyorum sıvı soğutucu yerine thermalate hava soğucu düşünüyorum 39k civarı yapıyor bunu mu alsam pch gg11 mi alsam kararsız kaldım fiyat konusunda da bir tık pahalı geliyor sizce ??
Dram ssdden bahsettiler hangi ssdyi eklesem dramli olur knka ?GG11 al sıvı soğutma gereksiz
XPG GAMMIX S70 BLADEDram ssdden bahsettiler hangi ssdyi eklesem dramli olur knka ?
Palit markaya pek güvenemiyorum knka ryzen 7 7800xd sistem hazırlayan arkadaşım var pişman olmuş 4060ti önerdi ilerde 5070e dönersin diye öneri sundu da o zamanda 7500 F darboğaz olur diye düşünüyorumBu fiyata 4070s sistemi zorlarsınız. Grafik ağırlıklı pek takılmayacaksan zorlamadan güzel parçalarla 4060ti da alabilirsin. Örneğin
https://www.gamegaraj.com/urun/shark-7a-rtx-super/ şu sistemde şahsi olarak anakart, ufak bir ssd ve kasa yükseltmesi ile almaya çalışırdım. Bütçe olunca dışardan da kule tipi alır keyfime bakardım.
Eyvallah knka gaming genin özelleştirmede var mı acabaXPG GAMMIX S70 BLADE
Varmış knka şimdi baktım gg11 cl36 ram ve xpg ss ile 40500 civarı yaptı sence hak ediyor mu knka ?Palit markaya pek güvenemiyorum knka ryzen 7 7800xd sistem hazırlayan arkadaşım var pişman olmuş 4060ti önerdi ilerde 5070e dönersin diye öneri sundu da o zamanda 7500 F darboğaz olur diye düşünüyorum
Eyvallah knka gaming genin özelleştirmede var mı acaba
Peki knka senin önerdiğin sistemde anakart ssd ve kasa önerin nedirKendim palit 4070ti kullanıyorum sorun yok ancak İnno alırsın fiyat farkı yok. Ayrıca 7500f le kullanıyorum darboğazım yok. Bir de şu var 4070s alırsan 5070 almaya gerek kalacağını sanmam. Arada çok performans farkı olacağını sanmıyorum. Tabii karar sizin.
EdiyorPalit markaya pek güvenemiyorum knka ryzen 7 7800xd sistem hazırlayan arkadaşım var pişman olmuş 4060ti önerdi ilerde 5070e dönersin diye öneri sundu da o zamanda 7500 F darboğaz olur diye düşünüyorum
Eyvallah knka gaming genin özelleştirmede var mı acaba
Varmış knka şimdi baktım gg11 cl36 ram ve xpg ss ile 40500 civarı yaptı sence hak ediyor mu knka ?
Darboğaz testinde yapıyor ama @mert. etmiyor demiş anlamadımEdiyor
GG-11 sistemini alın
https://www.gaming.gen.tr/urun/5590...-jones-and-the-great-circle-hediyeli/[/QUOTE]hocam mantıklı geliyor da dram ram değiştiriyorum 40500 TL yapıyor değer mi sizce ?
Hocam mantıklı geliyorda dramli ssd ram değişikliği yaptığım zaman 40500 yapıyor değer mi sizce ?GG-11 sistemini alın
![]()
PC HOCASI-GG11 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX GeForce RTX 4070 1-Click OC 2X V2 12GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG11 Powered by GALAX temasıyla hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4070 OC 12GB ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Bu sistemi bende almak istiyorum ama çok kararsız kaldım bi kaç yorumlarda alipta kullanan kötü yorumlara denk geldim çoğu şikayetleri güç kaynağı konusunda olmuşGG-11 sistemini alın
![]()
PC HOCASI-GG11 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX GeForce RTX 4070 1-Click OC 2X V2 12GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG11 Powered by GALAX temasıyla hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4070 OC 12GB ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
FSP Hydro K güç kaynagı olan kasayı tercih edebilirsiniz. 640 TL gibi bir fiyatla özelleştirip alabilirsiniz f/p ürünler üretiyor FSP markası.Bu sistemi bende almak istiyorum ama çok kararsız kaldım bi kaç yorumlarda alipta kullanan kötü yorumlara denk geldim çoğu şikayetleri güç kaynağı konusunda olmuş
Sanırım arkadaş fiyatını hak ediyor mu sorusunun cevabını vermiş.Darboğaz testinde yapıyor ama @mert. etmiyor demiş anlamadım
Hocam mantıklı geliyorda dramli ssd ram değişikliği yaptığım zaman 40500 yapıyor değer mi sizce ?
Teşekkür ederim bir kaç değişiklik yapıp satın alacağım.FSP Hydro K güç kaynagı olan kasayı tercih edebilirsiniz. 640 TL gibi bir fiyatla özelleştirip alabilirsiniz f/p ürünler üretiyor FSP markası.
Bu sistem 35.000 di 3 haftada 39 yaptılar madem 35e verilebiliyordu neden 39 vereyim diyorum kendimeBu sistemi bende almak istiyorum ama çok kararsız kaldım bi kaç yorumlarda alipta kullanan kötü yorumlara denk geldim çoğu şikayetleri güç kaynağı konusunda olmuş
Malesef bende kendime onu diyorum ama gün geçtikçe artıyor . Hattaha bir kaç sistem denk getirdim 25-30k arasına ben oturup düşünene kadar stok 2-3 saat içersinde bitti ve fiyatlar 35-40 arasına yükseldi.Bu sistem 35.000 di 3 haftada 39 yaptılar madem 35e verilebiliyordu neden 39 vereyim diyorum kendime
Aynen öyle hocam itopyada moderart 23 vardı 1 günde 8 k koydu, tekrar bi sistem çıkarsa pc hocası acaba daha düşük mü olur düşüncesi oluyorMalesef bende kendime onu diyorum ama gün geçtikçe artıyor . Hattaha bir kaç sistem denk getirdim 25-30k arasına ben oturup düşünene kadar stok 2-3 saat içersinde bitti ve fiyatlar 35-40 arasına yükseldi.
Belli bir stok vardır o stok bitince fiyat yükselebiliyor. Bir çok video güncellendi stok bitti diye. Yani YouTube'rlarla yapılan anlaşma detayını bilmek lazım. Bugün benle x bir firma bir sistem videosu attık diyelim. 150 stok 30k stok bitince 35k oluyor maalesef böyle durumlar var ve olabiliyor. Böyle uygun fiyatlı sistemler çıkınca kaçırmayın çıkar çıkmaz siparişinizi verin.Bu sistem 35.000 di 3 haftada 39 yaptılar madem 35e verilebiliyordu neden 39 vereyim diyorum kendime