35.000-45.000 TL Acil Öneriye Ihtiyacım Var

GodsWhip

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Aynen öyle hocam itopyada moderart 23 vardı 1 günde 8 k koydu, tekrar bi sistem çıkarsa pc hocası acaba
Aynen öyle hocam itopyada moderart 23 vardı 1 günde 8 k koydu, tekrar bi sistem çıkarsa pc hocası acaba daha düşük mü olur düşüncesi oluyor
Aynen benimde bakmış olduğum sistem modeartındı Kasım ayında yapmış olduğu bide 4-5 gün önce yapmış olduğu 26kya bir sistem vardı 30 dakikada stokları bitirdiler

KS

Marslan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Belli bir stok vardır o stok bitince fiyat yükselebiliyor. Bir çok video güncellendi stok bitti diye. Yani YouTube'rlarla yapılan anlaşma detayını bilmek lazım. Bugün benle x bir firma bir sistem videosu attık diyelim. 150 stok 30k stok bitince 35k oluyor maalesef böyle durumlar var ve olabiliyor. Böyle uygun fiyatlı sistemler çıkınca kaçırmayın çıkar çıkmaz siparişinizi verin.
Hal böyle olunca tecrübe ettim hocam, pchocası yeni bir sistem yapsa onu bekliyorum ben bir yandan

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
207
Hal böyle olunca tecrübe ettim hocam, pchocası yeni bir sistem yapsa onu bekliyorum ben bir yandan
Yani geçen günlerde çıkar çıkmaz dedim . Bir iki tane hazır sistem çıktı . Bilemeyiz firmaların stok durumu vs. yada temin edilen ürünlerin fiyat farkları filan derken çıkar çıkmaz bilemem. Yeni yıl geliyor stok fazlası olan ürünlerden belli bir stok adetli gelebilir.

Fiyatı uygunsa kaçırmadan alın.

KS

Marslan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Yani geçen günlerde çıkar çıkmaz dedim . Bir iki tane hazır sistem çıktı . Bilemeyiz firmaların stok durumu vs. yada temin edilen ürünlerin fiyat farkları filan derken çıkar çıkmaz bilemem. Yeni yıl geliyor stok fazlası olan ürünlerden belli bir stok adetli gelebilir.

Fiyatı uygunsa kaçırmadan alın.
Yani 2 hafta içinde bulabiliriz inşallah senin bulduğun olursa paylaşabilir misin knka ben 2 adet alıcam

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
207
Onun için forumu ve sistemleri takip etmeniz lazım. Zaten çıkarsa önerileri yapıyoruz.

Shiva7

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Memnun musun knka durum nedir aldığın fps darboğaz falan oluyor mu

Takip ediyorum ben knka düşerse atarım hemen
herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadım sağlam güçlü bir oyun henüz oynamayamadım, herhangi bir test görsel felan istiyorsan yapar gönderirim

Rext

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
gg-11 alacaksan fsp psu ıle al ılerıde ugrasmazsın.

Satriani

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35
Ekli dosyayı görüntüle 39888
Böyle bir sistem düşünüyorum sıvı soğutucu yerine thermalate hava soğucu düşünüyorum 39k civarı yapıyor bunu mu alsam pch gg11 mi alsam kararsız kaldım fiyat konusunda da bir tık pahalı geliyor sizce ??
Adsız.png

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
207
Değişilikleri yaptım 4060 ti sistem mantığı kalmıyor. 34 bin tl civarına geldi.Bu bütçelere 4070 düşünülür gibi geliyor yada yeni hazır sistem çıkarsa 4070 sistem denk gelirse alırım.

Alan bazı arkadaşlarda amd ekran kartından şikayet var. Zaten bende amd ekran kartını almayı önermiyorum. Amd işlemci Nvidia ekran kartı şuan için daha makul olur. GG-11 sisteminde kasayı FSP olarak değiştirip almak daha iyi.

KS

Marslan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Değişilikleri yaptım 4060 ti sistem mantığı kalmıyor. 34 bin tl civarına geldi.Bu bütçelere 4070 düşünülür gibi geliyor yada yeni hazır sistem çıkarsa 4070 sistem denk gelirse alırım.

Alan bazı arkadaşlarda amd ekran kartından şikayet var. Zaten bende amd ekran kartını almayı önermiyorum. Amd işlemci Nvidia ekran kartı şuan için daha makul olur. GG-11 sisteminde kasayı FSP olarak değiştirip almak daha iyi.
Hangi değişiklikleri yaptın kanka bende bakayım bi

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
207
Anakart ssd kasa ram değişikliği yaptım 36 k oldu dün 34 k tutmuştu .

Shockq

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
eg-4070 le gg11 arasında fark varmı ?
bütün bileşenler aynı gibi
(gaminggentr)

KS

Marslan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Orasını bende biliyorum.Bileşen farkını sormuştum.O ekran kartı markaları arasındaki farkı hakediyormu? 40 civarı 4070s görmüştüm.
Model farkları olarak 4060 için pc hocasının videosu vardı aynı durum 4070 için geçerli mi bilmiyorum ama ben onunla kıyaslayınca galax asusun neredeyse 2 kademe altındaydı

Shockq

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Model farkları olarak 4060 için pc hocasının videosu vardı aynı durum 4070 için geçerli mi bilmiyorum ama ben onunla kıyaslayınca galax asusun neredeyse 2 kademe altındaydı
Galax ve Asus un 4070 ekran kartları eşit diye okumuştum bir yerden. Galax az farkla kaybediyor muş ama aradaki fiyat farkı 4k değermi değmez gibi hocam

KS

Marslan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Galax ve Asus un 4070 ekran kartları eşit diye okumuştum bir yerden. Galax az farkla kaybediyor muş ama aradaki fiyat farkı 4k değermi değmez gibi hocam
Aradaki 4k bencede değmez ama ben eg4070de ssd kasa ve ram değişiyorum gg11le aynı fiyata geliyor %70im gg11den yana,yılbaşına kadar yeni bir hazır sistem çıkar mı bilmiyorum 4070 yerine 4070s önerecen çok fazla var yukarda biriside onu önermiş gg11le aynı fiyat aşırı kafa karışıklığı var

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri