[ACİL] PCH E Class 1.0 RX580 Ekran Kartı Aşırı Isınma

herleifr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Evet ben PCH E Class 1.0  alalı 3 yada 4 ay oldu videoya bakıyorum dereceler hep 66 68 
ama ben oyuna girince:(ekran kartı)
The Long Dark Kapak kapalı iken 88 açık iken 75
Payday 2 80 / kapağı açınca 69 gibi
gta 5 86 84 gibi
ne yapmalıyım anlamadım ki ? videoda temperli cam kapak kapalı benimkide kapalı kasanın etrafı açık 
Lütfen yardım edin bıktım artık bu olaydan kart yanacak bişey olucak diye aklım çıkıyor

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Hocam 70-75 seviyeleri zaten normal bir ekran kartı için. Kasanın mesh olmadığını da varsayarsak bu gayet normal. Ekran kartı fanlarını Msi After Burner üzerinden 70-80 seviyelerine getirin ve test edin. Durum ne geri dönüş yapın. 

(Unutmayın havaların son zamanlardaki yükselmesinden dolayı da sıcaklıklarda yükselme olabiliyor)

KS

herleifr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Hocam 70-75 seviyeleri zaten normal bir ekran kartı için. Kasanın mesh olmadığını da varsayarsak bu gayet normal. Ekran kartı fanlarını Msi After Burner üzerinden 70-80 seviyelerine getirin ve test edin. Durum ne geri dönüş yapın. 

(Unutmayın havaların son zamanlardaki yükselmesinden dolayı da sıcaklıklarda yükselme olabiliyor)
dediğinizi yaptım 88 den 85 gibi oldu kusura bakmayın eklemeyi unutmuşum internette denen herşeyi yaptım gpu game tweak ll yi indirdim msi after burner dan fan ayarlarını ayarladım (başka forumlardada yazmışlar) manuel olarak radeon programın dan fan ayarı yaptım ama demek istediğim akşam yeniden  girdim the long dark a 10 dk sonra 88 oldu daha devam etsem yine uçacaktı kapağı açmak da istemiyorum tozlanma yüzünden başka videolarada baktım bu pc hakkında hep 66 72 gibi d

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Daha fazla derece azalması olması gerekiyor. Hocam sorunun ekran kartından olduğunu anlamak için şöyle bir yol izleyelim. İşlemcinizin oyun içerisinde ki ısısını söyler misiniz?

KS

herleifr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Daha fazla derece azalması olması gerekiyor. Hocam sorunun ekran kartından olduğunu anlamak için şöyle bir yol izleyelim. İşlemcinizin oyun içerisinde ki ısısını söyler misiniz?
sabit olarak 54 nadiren ise 59 gibi olduğunu gördüm gta 5 de daha fazladır diye düşünüyorum oyun şuan silik olduğu için test yapamıyor gta 5 üzerinden ama genelde 54 56

KS

herleifr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Kasa havalndırmasında bir problem olsaydı CPU'da ısınabilirdi hocam. Donanımsal olabilir.
çok teşşekür ediyorum efendim yardımlarınız için ben en iyisi garantiye yollayayım iyi günler

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri