ACİL SSD İÇİN YARDIM.

yildiz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-an515-52-intel-core-i5-8300h-16gb-1tb-gtx1050-ti-linux-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-nh-q3ley-004-p-HBV00000H1SEJ?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Bende Acer'in bu bilgisatarı var m2 ssd takmak için yeri varmış bilgisayarın teknik servis harici bir yer takınca garanti bozuluyormuş. Şuan cihazı teknik servise verdim ama onlar m2 ssd'yi daha pahalıya satıyorlar sanırım. Ben bir tane ssd alıp vericem onu takıcaklar ücresiz. Çok fazlada anlamıyorum Bana acil 300TL Civarlarında piyasada güzel bir m2 ssd önerirmisiniz bekliyorum onu taktırıcam.  Bir de bilgisatara bakım neyi destekler desteklemez hangi m2 ssd takılır onuda söyler öyle önerirseniz çok iyi olur.

KS

yildiz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Aldım Teşekkürler.

Birde bunu taktırdıkdan sonra bu ssd ye neler yüklenmeli nasıl kullanılmalı. Hangi şeyleri yüklesem daha çok işime yarar söylermisin.

tknservis

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Donanım-Harddisk-Veri Kurtarma

Donanım-Harddisk-Veri Kurtarma

www.ankaraverikurtarma.com
Firmamız profesyonel ekip ile Veri Kurtarma alanında 2004 yılından günümüze güvenilir ve başarılı olarak hizmet vermektedir. Her türlü medyadan veri kurtarma yapılmaktadır. Ücretsiz analiz yapıp sadece kurtarılan veriler üzerinden ücret almaktayız. Ücret almadan önce mutlaka verilerinizi görmenizi sağlamaktayız. Türkiye’nin tüm illerinden kargo yolu ile cihazlarınızı gönderebilirsiniz. İade olan disklerde asla veri kaybı yaşanmadan getirdiğiniz durumda tekrardan iade edilir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri