Acil Yardım “Sağlık”

responsiblex

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba dostlar, belki yeri değildir fakat yine de bu forum üzerinde evcil hayvanlara sahip olan arkadaşlarımız vardır yada aynı durumu yaşayanlar,
uzun uzun yazacağım lütfen okuyun, aşırı paniğim olay şu;
1 ay önce british Shorthair kedi sahiplendim 2 yaşında olduğunu ve sadece iç dış parazit aşılarının olduğunu söyledi veren kişi, kedi sevimli saldırma vs huyu yok. Fakat 27 ocak tarihinde beni (el bileğimin üstü) oradan tırmaladı damarların üst damarlarının orası. Ve baya kanadı direkt kolonya döktüm kanın durması için de tütün falan koydum, önemsemedim hastaneye de gitmedim, fakat gece yarısına doğru araştırınca panik yaptım. Sabah kaktım aşırı panik halindeyim okuduklarım yüzünden belli ki ve akşama doğru ateşim çıkmaya başladı daha çok panik yapıp direkt acile koştum, acilde ki doktor bir şey olmayacağını söyledi aşıya başlamamı istedi. O gün yani 28 ocakta ilk doz kuduz aşımı vuruldum fakat benim ateşim falan var tükürme isteğim var ve aşırı tedirginim eve geldim, ertesi akşam acile gittim acilde monosit kan değerlerim kedinin tırmalamasından sonra 2 birim yüksek çıktı 11.8 derecesindeydi. Ve enfeksiyona yönlendirdi 30 ocakta enfeksiyon birimine giderek o monosit değerimi gösterdim bişey yok bu ne dedi doktor. Ve immoglobulin aşısı iğnesi vurulmamı istedi. Gittim 30’ocakta aynı gün yani bacaklarımdan o bilmediğim iğneyi vurdular sağ ve sol bacaktan acayip bir şey. 31 ocakta da 2.doz kuduz aşımı vuruldum, bende hâlâ endişe korku anksiyete panik atak her şey var. Geceleri uyuyamıyorum sürekli kuduz ile ilgili şeyler okuyorum. Psikolojim darma duman oldu, hafif ateş yutkunma da zorluk öksürük geğirme ve ereksiyonum mevcut bunlar neden kafayı yemek üzereyim, gerçekten çok zor durumdayım gözümde uyku yok. Doktor immoglobulin bunu yaptır seni koruyacak dedi ve aşırı paniksin dedi. Fakat içim rahat etmiyor çünkü bi sorunlar yaşıyorum öksürük vs. Ne olur yeşillendirin konuyu bilgilendirin gözümde 5 gündür uyku yok delirmek üzereyim nefes darlığım var ereksiyon var her şey var bunlar psikolojik mi anlamıyorum yardım edin, ayrı olarak geğirme midem de karnım da gurultu ve yanma var

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri