Acil Yardım...

FurkanAga

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar Hazır sistem aldım... Fakat Pc Açılırken 1 saliselik ekranda kırmızı çizgiler çıkıp kayboluyor .. her açılışta olmuyor ama çok hızlı açılıyor birde sistem genellikle oluyor... bide gt 5 tarzı ağır oyunlarda fln oyunu alta alırken oluyor bazen bazen olmuyor ... Dedim acaba monitördenmidir .. Farklı monitörde denedim 60 hz.. Onda olmadı Ama bu 165 hz lik monitörde dewamlı oluyor. bu 165 hz lik monitörüde eski kasamda deniyorum ondada kullandım uzun süre onda olmuyor bu kırmızı çizgiler.. bu hazır sisteme geçiş yaptım başladı bu sorun acaba hazır sistemdemi yoksa monitördemi sıkıntı var ... Hazır sistemdeyse fazla geç kalmadan iade edeyim arkadaşlar bi yardımcı olun lütfen... hazır sistemde oyunlarda stabil çalışmakta ekran kartını furmarka fln soktum sıkıntı yok neyden oluyor bi türlü anlamadım en azından monitör eski kasadada böyle olsa anlıycam eski kasadada gücü kesince monitörde yine o kırmızı çizgiler ufakta olsa çıktı ama galiba monitörle alakalı demi arkadaşlar? bi türlü bulamadım neydendir.. kablolara baktım değiştirdim alakası yok onlarla windowsu yeniledim onlada alakası yok yenileme hızı fazla oldugu içinmi oluyor bilemedim bi türlü bilen biri varsa lütfen yardımcı olsun sorunu bana net bir şekilde söylüyecek arkadaş yokmu

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri