Merhaba anakart markanız ne, bendeki gigabyte ve genelde Bios ayarlarında Power kısmında Erp Ready kısmı disabled, yani kapalı olunca maus, klavye, kulaklık gibi usb ye bağlı cihazlar açık olur bunları, Erp Enabled yaparsanız usb den güç kesileceği ışıklarda sönecektir.Bilgisayarı kapatmama rağmen mouse ve kulaklığın ışığı açık kalıyor help
Kral pc hocası goat varda anlamadım ne dediğiniMerhaba anakart markanız ne, bendeki gigabyte ve genelde Bios ayarlarında Power kısmında Erp Ready kısmı disabled, yani kapalı olunca maus, klavye, kulaklık gibi usb ye bağlı cihazlar açık olur bunları, Erp Enabled yaparsanız usb den güç kesileceği ışıklarda sönecektir.
Hocam youtubeda anakartının markasını yazıp erp ayarı diye aratırsan çözümü bulacaksın. Şöyle ki o ayar sayesinde sen pcyi açık bıraksan dahi usb portlarına elektrik gelmeye devam ediyor ondan ötürü mouse vb. ekipmanların ışığı yanmaya devam ediyor.Kral pc hocası goat varda anlamadım ne dediğini
Eğer bios ayalarına girebiliyorsanız yapmanız kuvvetle muhtemel ve kolay bir işlem.Kral pc hocası goat varda anlamadım ne dediğini
YaptımssEğer bios ayalarına girebiliyorsanız yapmanız kuvvetle muhtemel ve kolay bir işlem.
Sorununuzun çözüldüğüne sevindim, iyi akşamlar dilerim.Yaptımss