- Tepki
- 6
Az önce bilgisayarımda bulunan firewall'dan uyarı geldi cmd'den, neden bir anda geldiğini bilmediğim için reddettim bende görev çubuğu falan bi gidip geldi masaüstüne baktığımda WPS Office isimli bi program gördüm ben yüklememiştim. Her zamanda taramalarımı yaparım virüs falan çıkmamıştı sonrasında WPS Office'yi kaldırdım Windows'dan bir uyarı geldi .avi ve video gibi bir uygulama bozuldu gibi bir hata aldım varsayılana çevir gibisinden birşey çıktı WPS Office güvenli birşey mi endişelenmeli miyim, tarama yaptım 360 Total ile bir sonuç çıkmadı ve Malwarebytes ile de tarama yaptım birşey çıkmadı, indirilenler klasörüme baktığımda TS Recommended Apps isimli bir klasör gördüm içindede WPS Office vardı ve dosya bügun gelmişti 20:37'de ama ben indirmemiştim.
Sizce bu nedir tehlike altında mıyım? 1 veya 1.5 ay önce RAT yemiştim bilgisayarımdaki her korumayı aktifleştirdim arkada 2 tane antivirüs programım açık firewallım açık her gün tarama yaparım sizce hala bilgisayarımda RAT var mıdır? (bilgisayar sıfırlamak veya temiz bir format atmak gibi şeyleri yapmadım)
Aklıma bir şüphe düşüyor acaba indirdiğim 360 Total'in indirdiği bir program mı diye internetten araştırdığımda WPS Office'nin güvenli bir program olduğunu okudum sizce ne yapmalıyım?
Eklemek istiyorum belgeler klasörüme KingsoftData isimli bir klasör eklenmiş
Sizce bu nedir tehlike altında mıyım? 1 veya 1.5 ay önce RAT yemiştim bilgisayarımdaki her korumayı aktifleştirdim arkada 2 tane antivirüs programım açık firewallım açık her gün tarama yaparım sizce hala bilgisayarımda RAT var mıdır? (bilgisayar sıfırlamak veya temiz bir format atmak gibi şeyleri yapmadım)
Aklıma bir şüphe düşüyor acaba indirdiğim 360 Total'in indirdiği bir program mı diye internetten araştırdığımda WPS Office'nin güvenli bir program olduğunu okudum sizce ne yapmalıyım?
Eklemek istiyorum belgeler klasörüme KingsoftData isimli bir klasör eklenmiş
Ekli dosyalar
Son düzenleme: