Yardım Acil Yardım

mr_heartcuup

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
İşlemci
İ5 12400f
Ekran Kartı
-
Thermalright Assassin 120 black c12b soğutucuyu anakarta takmaya çalışıyorum anakartta nebula fan mevcuttu fotoğrafta göründüğü gibi fanı söktüm arka plaka önceki fanın mı yoksa anakarta bağlı mı normalde? Assassin’in de kendi arka plakası var. Mevcut olan plakayı söküp Assasin’in plakasını mı takmam gerekiyor? Yardım ederseniz sevinirim.
Anakart: H610M-K ARGB lga1700

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    1.9 MB · Görüntüleme: 8
  • image.jpg
    image.jpg
    2.1 MB · Görüntüleme: 8

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Takmak istediğiniz ürünün yükseltici aparatını kullanın aynıysa değiştirmeye gerek yok.

KS

mr_heartcuup

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Yükseltici aparatı uymuyor o zaman değiştirmek gerekecek peki işlemci yanındaki bağlantılar sökülerek mi çıkarılıyor? Arkaya yapışık gibi

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Yükseltici aparatı uymuyor o zaman değiştirmek gerekecek peki işlemci yanındaki bağlantılar sökülerek mi çıkarılıyor? Arkaya yapışık gibi
Şimdi o aparat boşta duruyor Anakartın arka tarafından kendinize doğru çekince hemen gelir ama bu sök tak işi kasa üzerinde biraz sıkıntılı olur iki kişi yapmanız lazım, bir kişinin arka taraftan o parçayı sabit tutması lazım baskı uygulayarak diğer kişinin de ön taraftan soğutucuyu vida yuvalarına oturtup vidalarını çaprazlama bir şekilde sıkması lazım. Çok dikkatli olmanız lazım yanlışlıkla tornavidayı elinizden kaydırırsanız Anakart üzerindeki devreleri çizebilir bu da büyük sorunlara yol açar.

KS

mr_heartcuup

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Şimdi o aparat boşta duruyor Anakartın arka tarafından kendinize doğru çekince hemen gelir ama bu sök tak işi kasa üzerinde biraz sıkıntılı olur iki kişi yapmanız lazım, bir kişinin arka taraftan o parçayı sabit tutması lazım baskı uygulayarak diğer kişinin de ön taraftan soğutucuyu vida yuvalarına oturtup vidalarını çaprazlama bir şekilde sıkması lazım. Çok dikkatli olmanız lazım yanlışlıkla tornavidayı elinizden kaydırırsanız Anakart üzerindeki devreleri çizebilir bu da büyük sorunlara yol açar.
çok teşekkürler aparatı direkt yapıştırıcıyla arkaya yapıştırmışlar :) soğutucuyu monte ettik sorunsuz çalışıyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri