Acil Yardımmmm

umutRG18

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Fanlar dönmüyor yeni aldım açalı 1 saat oldu

Ekli dosyalar

• IMG_20240108_164127.jpg
    IMG_20240108_164127.jpg
    3.7 MB · Görüntüleme: 16

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
camından çekseydiniz keşke sadece üst 2 fanmı dönmüyor yoksa hepsimi led kablosu takılıp kendi kablosu dışarda olabilir. yada fanın dönmesini sıvı sogutma borusu gibi bir şey engelliyor olabilir bi kontrol edin isterseniz

medium

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Fanlar dönmüyor yeni aldım açalı 1 saat oldu
Bende fanlar durmuştu, kasanın öteki yandaki kapağını açıp altta birbirlerine bağlı bir şeyler vardı ve bir tanesi gevşemişti. Taktım düzeldi istersen bir kontrol et

KS

umutRG18

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
camından çekseydiniz keşke sadece üst 2 fanmı dönmüyor yoksa hepsimi led kablosu takılıp kendi kablosu dışarda olabilir. yada fanın dönmesini sıvı sogutma borusu gibi bir şey engelliyor olabilir bi kontrol edin isterseniz
Kontrol ettim ama fanlara temas eden birşey görmedim ve açıkta da bir kablo görünmüyor ve öndeki 3 fan arkadaki tek fan dönmüyor işlemcinin ve ekran kartının fanları dönüyor

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Kontrol ettim ama fanlara temas eden birşey görmedim ve açıkta da bir kablo görünmüyor ve öndeki 3 fan arkadaki tek fan dönmüyor işlemcinin ve ekran kartının fanları dönüyor
Genelde anakartlarda 1-2 fan girişi oluyor. 4 fanı takmak için çoklayıcı kullanmak gerekiyor. Firma da kutu içeriğinden çoklayıcı çıkmadıysa kendileri 50 liralık kabloyu takmamışlardır muhtemelen. Veya anakarta bağlamayı unutmuşlardır çoklayıcıyı sadece. Anakartta sys fan- chs fan portlarına bir bağlantı var mı kontrol edin. Arka tarafa da bir göz atın, fanlardan çıkan kablolar boşta mı diye. Işığını bağlayıp da fanın kablosunu bırakmazlar diye düşünüyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri