ACİLL WD BLUE 500GB HDD'yi bilgisayar görmüyor

KyperZ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Merhaba başlıktaki HDD'yi aldım. Bilgisayarıma bağladım düzgün bir şekilde sonrasında PC'yi açtığımda hard diskden "dızz" tarzı bir sürtünme sesi geldi 30 sn sonra kesildi. Disk yönetimine baktığımda disk görünmüyordu. Bunun bir çözümü var mı yoksa?

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Merhaba başlıktaki HDD'yi aldım. Bilgisayarıma bağladım düzgün bir şekilde sonrasında PC'yi açtığımda hard diskden "dızz" tarzı bir sürtünme sesi geldi 30 sn sonra kesildi. Disk yönetimine baktığımda disk görünmüyordu. Bunun bir çözümü var mı yoksa?
HDD'ten koku geliyor mu ?

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
hocam aygıt yöneticisine gidip disk yönetiminde gözüküyormu bide oradan bakın

Streaker

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
127
içinde önemli veriler var mıydı?

KS

KyperZ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
HDD'ten koku geliyor mu ?
hocam valla kargodan yeni geldi soğuğu üstünde fark edemedim bugün zamanım olmadığı için çıkardım.Yarın tekrardan bakacağım

hocam aygıt yöneticisine gidip disk yönetiminde gözüküyormu bide oradan bakın
yok hocam aygıt yöneticisinde gözükmüyor

içinde önemli veriler var mıydı?
kargodan yeni gelmişti hocam

Streaker

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
127
hocam valla kargodan yeni geldi soğuğu üstünde fark edemedim bugün zamanım olmadığı için çıkardım.Yarın tekrardan bakacağım

yok hocam aygıt yöneticisinde gözükmüyor

kargodan yeni gelmişti hocam
kaça aldınız bunu?

KS

KyperZ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Kasaya çok ittiyseniz olabilir çünkü bende aynı sorunu yaşadım.
hocam kızağın gittiği yere kadar ittirdim öbür türlü kapak kapanmıyordu zaten.Şimdilik teşekkürler yarın sabah birşey olursa destek için buraya yazarım.İyi akşamlar

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
hocam kızağın gittiği yere kadar ittirdim öbür türlü kapak kapanmıyordu zaten.Şimdilik teşekkürler yarın sabah birşey olursa destek için buraya yazarım.İyi akşamlar
Yarın sabaha kadar buradayım hocam ne zaman müsait olursanız.
Yarın İçin izini kopardık 🤣

KS

KyperZ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Yarın sabaha kadar buradayım hocam ne zaman müsait olursanız.
Yarın İçin izini kopardık 🤣
hocam az önce tekrardan deneme şansım oldu.Namussuz biosu açtırmıyor pcyi geç açtırıyor seside eski cd rom sürücülerinin cd okuma sesi gibi aşırı yüksek.2 kere biosa girmeye çalıştım ikisindede pc dondu.Büyük ihtimalle iade edeceğim

KS

KyperZ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
kasaya değiyor dur benim kide öyleydi kapanmıyordu biraz çektim sonra sağ tarafındna vidaladım şimdi herhangi bir ses yok
hocam kontrol ettim ama o hddnin metal kısımları değiyor yeşil kart olan kısmı değimiyor zaten ona göre yapmışlar onu geçtim.Biosa girerken donmasının sebebi nedir sizce

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
hocam kontrol ettim ama o hddnin metal kısımları değiyor yeşil kart olan kısmı değimiyor zaten ona göre yapmışlar onu geçtim.Biosa girerken donmasının sebebi nedir sizce
Çıkarttığınızda normal giriyorsa disk bozuktur hocam herhalde bir de koku geliyor mu o önemli bunların hepsi tahmin.

KS

KyperZ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Çıkarttığınızda normal giriyorsa disk bozuktur hocam herhalde bir de koku geliyor mu o önemli bunların hepsi tahmin.
hocam koku gelmiyor az önce denedim biosa girmeye girdi.Sorun hdd de galiba.Bir yandan pc yi bozucam diyede korkuyorum ne yapacağımı şaşırdım vallahi:D

başka yapabileceğim birşey varmı @Çağdaş Işık

Son düzenleme:
KS

KyperZ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
@Çağdaş Işık hocam western digitalin teknik servisine göndermem lazımmış iade için yardımcı olabilme şansınız veya bildiğiniz bir numara var mı? Etiket için çok özür dilerim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri